Lauris Eglītis (Foto: Sandra Škutāne)

Baltijai iesildāmies ar uzvaru pret ASK/LU

Latvijas Virslīgas čempionātā trešdien vakarā ASK sporta zālē “Celtnieks/LSPA” izcīnīja jau sesto uzvaru pēc kārtas, ar 32:25 (19:11) pieveicot ASK/LU handbolistus. Brīvdienās aizvadīsim pirmās Baltijas līgas Izaicinājuma kausa spēles savā laukumā.

“Celtnieks/LSPA” handbolisti kvalitatīvu aizvadīja pirmo puslaiku, kurā labu sniegumu demonstrēja pusātrajos uzbrukumos. Galvenokārt tieši ar to palīdzību mūsējie atpūtā varēja doties ar astoņu vārtu pārsvaru – 19:11.

Pēc pārtraukuma Ričards Jablonskis panāca desmit vārtu pārsvaru (23:13), tomēr pretiniekiem, izmantojot mūsu sasteigto spēli uzbrukumā, izdevās rezultāta starpību samazināt uz pusi (20:25). Mača izskaņu aizvadījām nedaudz pārliecinošāk, nodrošinot uzvaru ar 32:25. Pirms Baltijas līgas spēlēm mūsējiem jāuzlabo sniegums aizsardzībā, kā arī jāspēlē pacietīgāk uzbrukumā.

Mūsējiem sešus vārtus guva Artūrs Lazdiņš, piecus – Ričards Jablonskis, bet četrus pievienoja Lauris Eglītis. Mājiniekiem 12 reizes izcēlās Ēriks Drobots.

Latvijas Virslīgas čempionāta turnīra tabulā ar astoņām uzvarām desmit mačos ieņemam otro vietu, par diviem punktiem atpaliekot no Dobeles “Tenax”.

Brīvdienās O.Kalpaka RTDP sporta zālē aizvadīsim pirmās Baltijas līgas Izaicinājuma kausa spēles savā laukumā. Sestdien plkst. 15:30 uzņemsim “HC Vitjaz” no Minskas, bet dienu vēlāk plkst. 13:30 tiksimies ar Igaunijas trešo spēcīgāko komandu “Viljandi HC”. Atzīmējies Facebook, ja plāno apmeklēt šos mačus!

Latvijas Virslīgas čempionāts.
3. decembris.
ASK/LU – Celtnieks/LSPA 25:32 (11:19)
ASK/LU: Drobots 12/1, Kivlenieks 3, Hovratovičs un Vilsons 2, Sūnaitis, Liepiņš, Grants, Miemis, Grēberis un Strazds 1.
Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 6/1, Jablonskis 5, Eglītis 4, Reniņš un Freibergs 3, Rūtiņš 3/2, Maslaks, Iljinihs un Lejnieks 2, Ciematnieks 1, Blome 1/1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.