Celtnieks/LSPA Ludzā (Foto: Laura Grišāne, SK Latgols)

Smags zaudējums Igaunijā

Astoto zaudējumu Baltijas līgā svētdien Igaunijā piedzīvoja mūsu “Celtnieks/LSPA” handbolisti, kuri ar 24:37 (11:19) cieta pamatīgu zaudējumu pret līderiem “Polva Serviti”.

“Celtnieks/LSPA” handbolistiem šajā mačā dažādu apstākļu dēļ nespēlēja Einārs Kiršteins, Žanis Malahovs un ogrēniešu palīgs Arvis Laganovskis.

Jau ar spēles pirmajām minūtēm “Polva Serviti” nodemonstrēja lielisko saskaņu uzbrukumā un bez problēmām plosīja mūsu aizsardzību. Pirmajā puslaikā mājinieki ieguva astoņu vārtu pārsvaru (11:19), bet pēc pārtraukuma palielināja rezultāta starpību un sūtīja “Celtnieks/LSPA” uz Rīgu ar zaudējumu 24:37.

Mūsu handbolistiem pa četriem vārtiem guva Emīls Reniņš un Artis Laganovskis, bet trīs – Normunds Blome un Artis Kurmēns.

Turnīra tabulā “Celtnieks/LSPA” ar trīs uzvarām 11 spēlēs ieņem sesto vietu. Nākamo Baltijas līgas spēli aizvadīsim 2. martā izbraukumā pret Klaipēdas “Dragunas”.

Nākamā spēle “Celtnieks/LSPA” paredzēta 7. februārī Salaspilī plkst. 19:00 pret “LAT-96” un 8. februārī plkst. 15:00 ASK sporta zālē ar Dobeles “Tenax”.

Baltijas līga
2. februāris
Polva Serviti – Celtnieks/LSPA 37:24 (19:11)
Celtnieks/LSPA: Reniņš un Laganovskis 4, Blome 3, Kurmēns 3/3, Lazdiņš, Čikuts, Lielais un Lejnieks 2, Freibergs un Eglītis 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.