Foto: Helmuts Tihanovs

Otrais zaudējums sezonā (+video)

No Spuņņciema “Celtnieks/LSPA” handbolisti atgriezās ar zaudējumu, ar 23:26 (10:13) Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē piedzīvojot sakāvi pret “Jūrmalas Sports” vienību.

Visas spēles garumā tā arī nepratām atrast savu spēli uzbrukumā, kuru “Jūrmalas Sports” handbolisti veiksmīgi neitralizēja. Aizsardzībā nopelnījām daudz noraidījumus, kas izskaņā arī izšķīra spēles iznākumu. Izdevās bez vārtu guvumiem jūrmalnieku sastāvā atstāt Edvīnu Latkovki, bet rezultatīvi mājiniekiem nospēlēja Jānis Šteinbergs un Raitis Ence. Pirmo spēli galvenā trenera amatā Jūrmalas komandā aizvadīja Ivars Dumarāns.

Spēles sākumā ar 3:2 vadībā izvirzījās jūrmalnieki, uz ko mūsējie atbildēja ar četriem bezatbldes vārtiem, uz brīdi pārņemot vadību ar 6:3. Mājinieki izmantoja mūsu noraidījumus, pārņemot spēles kontroli savā varā un puslaika mums liekot doties ar -3 (10:13). Pēc pārtraukuma “Jūrmalas Sports” ieguva jau +5 (17:12), tomēr, labi nocīnoties aizsardzībā, pratām uz mirkli atgūt vadību – 20:19. Mājinieki atkal izmantoja spēli vairākumā, vārtos labi nospēlēja Viktors Turkupols, liekot mūsējiem Spuņņciemu pamest zaudētāju lomā – 23:26.

Mūsējiem deviņas reizes izcēlās Artis Laganovskis, četras – Artūrs Lazdiņš un Normunds Blome. Uzvarētājiem deviņus vārtus guva Jānis Šteinbergs, bet septiņus – Raitis Ence.

Šobrīd Latvijas Virslīgas čempionāta turnīra tabulā “Celtnieks/LSPA” joprojām ieņem pirmo vietu, bet jau brīvdienās mūsu handbolistus var apsteigt Dobeles “Tenax”.

Jau sestdien plkst. 16:45 Baltijas līgas spēlē ASK sporta zālē “Celtnieks/LSPA” uzņems Igaunijas čempionus “Polva Serviti”.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
4. decembris.
Jūrmalas Sports – Celtnieks/LSPA 26:23 (13:10)
Jūrmalas Sports: Šteinbergs 9, Ence 7, Černousovs 6/3, Gulbis 2, Narme un Tukāns 1.
Celtnieks/LSPA: Laganovskis 9, Blome un Lazdiņš 4, Kiršteins 3, Malahovs 2, Kurmēns 1.

VIDEO:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.