Raitis Puriņš (Foto: Helmuts Tihanovs)

Izturam 35 minūtes (+video)

Mūsu “Celtnieks/LSPA” piedzīvoja piekto zaudējumu Baltijas līgā, ar 25:35 (14:16) savā laukumā atzīstot Igaunijas čempionu “Polva Serviti” pārākumu.

Maču “Celtnieks/LSPA” iesāka ļoti veiksmīgi. Labi spēlējot uzbrukumā, kā arī aizsardzībā pirmās 20 minūtes laukumā dominēja mūsu handbolisti, atrodoties vadībā ar 12:10. Diemžēl puslaika izskaņā guvām vairs tikai divus vārtus, bet “Polva Serviti” izvirzījās vadībā ar 16:14. Mūsu vienības labā skaistus pēdējos vārtus, iemetot no 9 metru atzīmes pēc puslaika beigu signāla, guva Emīls Reniņš.

Pēc pārtraukuma, pa diviem vārtiem gūstot Reniņam un Blome, izdevās rezultātu izlīdzināt (18:18), tomēr pašu pieļautās kļūdas un nespēja sekmīgi nospēlēt aizsardzībā ļāva igauņiem puslaika vidū iegūt jau +8 (26:18). Atspēlēties vairāk nepratām, piedzīvojot zaudējumu ar 25:35.

Sešus vārtus mūsējiem guva Artūrs Lazdiņš, bet pa četriem – Emīls Reniņš, Artis Laganovskis, Artis Kurmēns un Normunds Blome.

Pēdējo šī gada spēli aizvadīsim pēc nedēļas Minskā, kad 15. decembrī Baltijas līgas mačā tiksimies ar “HC Vitjaz”.

Latvijas Virslīgas čempionātā sievietēm LSPA handbolistes ar 43:25 (21:7) sagrāva Salaspils SS. Mūsu meitenēm desmit precīzus metienus izdarīja Linda Brikmane, astoņus – Kristīne Kirejeva. Salaspilietēm astoņas reizes atzīmējās Dace Potapova, septiņas – Laura Daugaviete.

Baltijas līga.
7. decmbris.
Celtieks/LSPA – Polva Serviti 25:35 (14:16)
Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 6/2, Reniņš, Laganovskis, Kurmēns un Blome 4, Lazda, Freibergs un Kiršteins 1.

Celtnieks/LSPA – Polva Serviti

Artūra Lazdiņa komentārs par maču:

LTV1 sižets, Laura Eglīša komentārs par maču:

1 komentārs “Izturam 35 minūtes (+video)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.