Foto: Helmuts Tihanovs

Pret ASK/LU un SK Latgols

Latvijas Virslīgas čempionātā “Celtnieks/LSPA” šajās brīvdienās aizvadīs divas spēles. Sestdien plkst. 16:45 ASK sporta zālē uzņemsim “ASK/LU”, bet svētdien plkst. 13:00 izbraukumā tiksimies ar čempioniem “SK Latgols”. Pēdējo maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Abas komandas līdzšinējās turnīra spēlēs ir izcīnījušas divas uzvaras. “SK Latgols” ieņem astoto vietu, bet “ASK/LU” – devīto. Katru dienu spēlēsim ar pilnu jaudu, lai izcīnītu pēc iespējas pārliecinošāku panākumus un turnīra tabulā atgūtu pirmo vietu. Šobrīd mūsējos ir apsteiguši arī Dobeles “Tenax”, “Celtnieks/LSPA” atmetot uz trešo pozīciju.

Ar “SK Latgols” šajā sezonā tiksimies otro reizi, pirmajā mačā Rīgā izcīnījām uzvaru ar 34:27. Pirms gaidāmajiem mačiem Ludzas vienība pieteikusi pieredzējušo līnijas spēlētāju Agri Kušneri.

Brīvdienās mūsējiem vēl nevarēs palīdzēt Guntars Lejnieks un Einārs Kiršteins, bet sestdien darba dēļ sastāvā nebūs arī Emīls Reniņš un Artis Kurmēns.

Pirms “Celtnieks/LSPA” spēles sestdien plkst. 15:00 LSPA handbolistes tiksies ar “SK Latgols”, bet piektdien plkst. 19:45 1. līgas čempionātā “Celtnieks/Vangaži” izbraukumā cīnīsies ar “Jūrmalas Sports-2”.

Pieminot cietušos ceturtdien notikušajā traģēdijā Zolitūdes veikalā “Maxima”, pirms visām Latvijas čempionāta spēlēm tiks ieturēts klusuma brīdis. Izsakām līdzjūtību.

Sportacentrs.com TV

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.