Artis Kurmēns, pa kreisi (Foto: Sandra Škutāne)

Sezonu sākam ar uzvaru Ogrē

Pirmajā Rīgas atklātā čempionāta spēlē “Celtnieks/LSPA” izcīnīja pārliecinošu uzvaru, izbraukumā ar 32:23 (19:12) pieveicot “HK Ogre” handbolistus.

Mūsu komandas sastāvā šodienas spēlē dažādu iemeslu dēļ nevarēja palīdzēt virkne spēlētāju – Rihards Leja, Lauris Eglītis, Elvijs Lazda, Guntis Ciematnieks un Einārs Kiršteins. Mājiniekiem no potenciālajiem pamatsastāva spēlētājiem nespēlēja Andrejs Mancurovs, Andris Pozņaks, Mārtiņš Leitis un Arnolds Straume.

Tas netraucēja “Celtnieks/LSPA” handbolistiem jau ar spēles pirmajām minūtēm, realizējot vairākus ātros uzbrukumus, izvirzīties vadībā (6:2). Augstskolas komanda droši kontrolēja spēles gaitu un pakāpeniski palielināja rezultāta starpību. Pēc pirmā puslaika tā jau sasniedza septiņus vārtus, bet visā mačā triumfējām ar +9 (32:23). Jāatzīmē, ka sekmīgi otrā puslaikā vārtos spēlēja Artūrs Buračevskis, pirmajās 11 minūtēs ielaižot tikai vienus vārtus, bet mūsu komandas pārsvars sasniedza jau +13 (26:13).

Diemžēl otrā puslaika sākumā laukumu bija spiests pamest Lauris Rūtiņš, kurš kontaktā ar pretinieku spēlētāju salauza degunu.

Mūsu vīriešu komandā rezultatīvākais, gūstot septiņus vārtus, bija Artis Kurmēns, bet sešas reizes izcēlās Artūrs Lazdiņš un Artis Laganovskis. Pretiniekiem pa septiņiem vārtiem guva Arvis Laganovskis un Dzintars Dravnieks.

Nākamo spēli aizvadīsim 10. septembrī, kad LSPA sporta zālē plkst. 19:45 tiksimies ar MSĢ handbolistiem. Ģimnāzijas komandas sastāvā, kas ir Latvijas U-18 izlases bāzes komanda, spēlēs arī Toms Lielais.

Rīgas atklātais čempionāts.
4. septembris.
HK Ogre – Celtnieks/LSPA 23:32 (12:19)
Ogre: Dravnieks 7, Laganovskis 7/1, Knodze un Bauze 3,  Želna, Lepers un Cīrulis 1.
Celtnieks/LSPA: Kurmēns 7/2, Lazdiņš 6, Laganovskis 6/2, Malahovs 4, Freibergs un Blome 3, Čikuts 2, Rūtiņš 1.

2 komentāri “Sezonu sākam ar uzvaru Ogrē

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.