Toms Lielais (Foto: Laura Grišāne)

Pievienojas arī Toms Lielais (+video)

Mūsu vīriešu komanda “Celtnieks/LSPA” noslēgusi sastāva komplektāciju 2013./2014. gada sezonai. Kā pēdējais sastāvam pievienojies 17 gadus vecais saspēles vadītājs Toms Lielais.

Lielais jau mūsu komandas sastāvā aizvadīja pārbaudes spēles pret “RTU” un “ASK/LU” handbolistiem, kā arī sekmīgi piedalījās “Polva Cup 2013” sastāvā.

Skrīveru handbola skolas audzēknis šajā septembrī uzsāka mācības Murjāņu Sporta ģimnāzijas 11. klasē, līdz ar to ir arī viens no Latvijas U-18 izlases sastāva kandidātiem un spēlēs arī Virslīgas komandā “LAT-96”. Tā būs Lielā pirmā sezona Latvijas Virslīgas čempionātā.

“Celtnieks/LSPA” noslēguši komandas komplektāciju jaunajai sezonai, kuru sāksim ar 18 spēlētājiem. Pirmo oficiālo maču aizvadīsim jau 4. septembrī, kad Rīgas atklātajā čempionātā plkst. 19:30 Ogrē spēlēsim ar “HK Ogre”. Šajā sezonā klubs startēs arī Latvijas Virslīgas čempionātā un Baltijas līgā.

Celtnieks/LSPA: Raitis Puriņš, Lauris Rūtiņš, Artis Kurmēns, Normunds Blome, Guntars Lejnieks, Lauris Eglītis, Rihards Leja, Elvijs Lazda, Aivars Čikuts, Artis Laganovskis, Roberts Freibergs, Emīls Reniņš, Artūrs Lazdiņš, Žanis Malahovs, Einārs Kiršteins, Guntis Ciematnieks, Artūrs Buračevskis, Toms Lielais
Galvenais treneris: Dmitrijs Bražņikovs
Treneris: Valterjs Lījvaks

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.