Artūrs Buračevskis (Foto: Jānis Slišāns)

Sastāvā atgriežas arī Buračevskis

Mūsu vīriešu komandu “Celtnieks/LSPA” atkal pārstāvēs vārtsargs Artūrs Buračevskis, kurš augstskolas komandas formā iepriekš spēlēja 2007./2008. gada sezonā. Līdzšinējais vārtsargs Helmuts Tihanovs 32 gadu vecumā izlēmis pārtraukt spēlētāja karjeru, līdz ar to jaunajā sezonā par vārtu drošību rūpēsies Buračevskis un Raitis Puriņš.

Iepriekšējās divas sezonas 25 gadus vecais rīdzinieks pavadīja Stopiņu komandas sastāvā, bet pirms tam ir spēlējis arī “HK Ogre” un “ASK”. Aizvadītajā sezonā Buračevskis piedalījās visās 14 Latvijas 1. līgas spēlēs, palīdzot Stopiņu handbolistiem atgriezties Virslīgā.

Handbolistu gaitas Buračevskis kopā ar vienaudzi Puriņu uzsāka Rīgas Jaunatnes handbola sporta klubā (RJHSK) pie trenera Jāņa Žīdena, kurš kopš 2009. gada ir LSPA rektors.

Trešdien vīriešu komanda “Celtnieks/LSPA” aizvadīja pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli (tika spēlētas trīs trešdaļas – 2x20min + 10min), LSPA sporta zālē ar 28:18 (12:15, 23:11) pieveicot “RTU” handbolistus. Mūsu komandā pirmo maču aizvadīja Emīls Reniņš, Artūrs Lazdiņš, Žanis Malahovs, Einārs Kiršteins un Artūrs Buračevskis, bet vēl nespēlēja Guntis Ciematnieks. Darba dēļ mačā nepiedalījās arī Artis Kurmēns, Lauris Rūtiņš un Aivars Čikuts.

“Celtnieks/LSPA” komandā, gūstot piecus vārtus, rezultatīvākais bija jaunpienācējs Artūrs Lazdiņš. Pa četriem vārtiem guva Emīls Reniņš un Artis Laganovskis. Trīs reizes izcēlās tikai 17 gadus vecais saspēles vadītājs Toms Lielais, kurš šonedēļ pieredzes papildināšanai trenējas ar mūsu vienību.

Atgādinām, ka šajā sezonā augstskolas komandas sastāvā atgriezās arī līnijas spēlētājs Einārs Kiršteins.

Jau piektdien “Celtnieks/LSPA” handbolisti dosies uz Igauniju, kur piedalīsies astoņu komandu starptautiskajā turnīrā “Polva Cup 2013”.

Pārbaudes spēle
21. augusts
Celtnieks/LSPA – RTU 28:18 (12:15, 23:11)

Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 5, Reniņš un Laganovskis 4, Lejnieks un Blome 3, Lielais 3/1, Malahovs un Leja 2, Eglītis un Lazda 1, Kiršteins, Freibergs, Buračevskis, Puriņš.
RTU: Lubgāns 7, Vilsons 3, Šibins 2, Porietis, Naglis, Grēberis, Ziediņš un Kabiņeckis 1, Desmitnieks 1/1.

4 komentāri “Sastāvā atgriežas arī Buračevskis

  1. Laikam Jums ar aizsardzību bija problēmas, jo pie normālās Artūram 40% vismaz! Un ne pret pirmas līgas komandām, bet pret somu 4 klubu Atlas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.