Gadu sākam ar uzvaru

Andis Ērmanis (Foto: Romualds Vambuts, sporatcentrs.com)

Latvijas Virslīgas čempionāta 2. posma pirmajā spēlē ar 45:26 (24:12) ASK sporta zālē šovakar izcīnījām panākumu pār “RTU” handbolistiem.

Līdzīgi ar “RTU” handbolistiem spēlējām vien pirmās desmit minūtes (7:7). Pēc tam ar Arti Kurmēnu un Andi Ērmani priekšgalā jau pirmajā puslaikā ieguvām 12 vārtu pārsvaru – 24:12.

Otrajā puslaikā turpinājām demonstrējot tikpat labu sniegumu, ļaujot spēlēt visiem laukuma spēlētājiem un finālā izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 45:26.

Rezultatīvākie mūsu komandā, gūstot pa 11 vārtiem, bija Andis Ērmanis un Artis Kurmēns. Četras reizes atzīmējās Normunds Blome. Pretiniekiem desmit vārtus guva Māris Grēberis, bet piecus – Rolands Naglis.

Nākamo spēli aizvadīsim 20. janvārī, kad ASK sporta zālē plkst. 19:15 tiksimies ar “RVR/Garšu darbnīca” vienību.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
13. janvāris.
LSPA/NB SAN – RTU 45:26 (24:12)
LSPA/NB SAN: Kurmēns 11, Ērmanis 11/3, Blome 4, Eglītis, Leja, Laganovskis un Vimbulis 3, Čikuts, Lejnieks un Rūtiņš 2, Lazda 1/1.
RTU: Grēberis 10, Naglis 5, Vadzītis 3, Glāznieks un Zadovskis 2, Vilsons, Porietis, Miemis un Kašs 1.

5 komentāri “Gadu sākam ar uzvaru

  1. Gribās pateikties visiem par šo spēli!!!!!
    Tik tiešām no malas izskatijās ļoti labi!!!!
    protams ir lietas pie kā piestrādāt.

  2. Nu, Normi, pret RTU daudzi izskatās labi (visi cieņu RTU) man jau liekas, ka jūs neesat tāda līmeņa komanda, lai priecātos, ka labi izskatījāties pret RTU…. :)

  3. 2012 gadā RČ un LČ pret RTU bija līdzīgas spēles, kā arī pret Tenax un Latgols uzmet aci uz rezultātiem, RTU ļoti cienīgi nospēlēja!!!
    Bet par līmeni, mēs tak paši sevi iegāzām, tā kā tagad vajag pierādīt, ka pagajušais gads bija viena liela nejaušība)))))))))))))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.