Sestais zaudējums pēc kārtas

Ar 29:37 (16:16) Latvijas Virslīgas čempionātā savā laukumā atzīstot “HK Vaiņode” pārākumu, piedzīvojām jau sesto zaudējumu pēc kārtas. Līdz ar šo neveiksmi nodrošinājām vietu zaudētāju grupā, kur būs jācīnās par iekļūšanu turnīra ceturtdaļfinālā.

Diemžēl ģimenes apstākļu šodienas spēlē nevarēja piedalīties mūsu treneris Antons Gendelis.

Mača sākumā spējām realizēt savas iespējas, astotajā minūtē izvirzoties vadībā ar 9:6. Vēl arī 20. minūtē pēc Mareka Černousova realizētā soda metiena mūsējiem bija +3 (14:11), tomēr pēdējās puslaika desmit minūtēs Vaiņodes handbolisti ļoti labā metiena pozīcijās izvirzīja savu līnijas spēlētāju Kārli Tiškus un rezultātu izlīdzināja – 16:16. Arī pirms tam viesi veiksmīgi saspēlējās ar līnijnieku Valtu Lapiņu.

Otrajā puslaikā Vaiņodes handbolisti izmantoja mūsu kļūdas aizsardzībā un pēc vairākiem precīziem Normunda Pāvila metieniem ieguva četru vārtu pārsvaru (24:20). Mūsu handbolisti puslaika vidū pēc Anda Ērmaņa realizētā ātrā uzbrukuma rezultātu izlīdzināja (26:26), tomēr mača izskaņā Vaiņodes handbolisti turpināja spēlēt rezultatīvi un finālā sagādāja mums pārliecinošu zaudējumu ar 29:37.

Mūsējiem pa pieciem vārtiem guva Artis Laganovskis un Andis Ērmanis, bet četrus – Rihards Leja, Lauris Eglītis un Mareks Černousovs. Uzvarātējiem astoņas reizes izcēlās Andis Grundmanis, bet septiņas – Valts Lapiņš un Normunds Pāvils.

Tik daudz golus savos vārtos nebijām ielaiduši vēl nevienā Latvijas čempionāta spēlē šajā sezonā. Vēl pirmajā posmā mūsējiem 16. decembrī ASK sporta zālē plkst. 17:30 būs jāspēlē ar “RTU” handbolistiem.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
2. decembris.
LSPA/NB SAN – HK Vaiņode 29:37 (16:16)

LSPA/NB SAN: Laganovskis un Ērmanis 5, Černousovs 4/1, Leja un Eglītis 4, Kurmēns 3, Čikuts, Vimbulis, Lejnieks un Rūtiņš 1.
Vaiņode: Grundmanis 8, Lapiņš un N.Pāvils 7, Auders 6/5, Ķergalvis un Tiškus 4, O.Pāvils 1.

26 komentāri “Sestais zaudējums pēc kārtas

  1. Visu nedēļu cinijamies ar realizāciju un uzbrukumu, tagad izrādās ir problēmas aizsardzībā!

    Strādāsim tālāk! galvenais lai tie kuri vēlās spēlēt, piedalās arī sagatavošanas procesā!!!!!!!!!!!

  2. kāpēc tad nav nekādu uzlabojumu , ja jau treneris tika atlaists!Treneri atlaiž , bet vienalga zaudē! laikam kautkur citur esot vaina!

  3. Uzbrukuma uzlabojumi ir, bet nav skaidrības ko mes daram aizsardzībā!

    Treneris nav atlaists!!!!! oficiāli paziņojam!!!!!

  4. Ko visi celj paniku?? :D Tas tak sezonas saakums un Playoff veel priekshaa.. takaa tur paraadiisies iistaas speeles un speeku sameeri :) Veiksmi taalaakaja sezonaa ;)

  5. Gribētos dzirdēt komentārus,kas pie tā ir vainīgs??Ka viss ir ielaists tik tālu??

  6. Nav konkrētas atbildes, bet tas ka niancēs ir trūkumi, tas gan ir fakts!

    ja trenēsies visi, būs rezultās!

    Kā bija teikts ir jāstrādā! katrs izvērtē savu sniegumu, meklē iespējas uzlabot! tad redzēs kā būs

  7. Ja spēlējat Baltijā,tad jau katram spēlētājam ir jāzin,ka ir jātrenējas ļoti nopietni,savadāk,kāda jēga vispār tur piedalīties,nevajadzīga naudas tērēšana,žēl ka 2 gadu laikā no čempioniem un nopietniem pretiniek gandrīz visiem BL klubiem,esat kļuvuši par peramajiem zēniem,laikam vajag papildināt sastāvu,jo nav spēlētāja,kas var pavilkt komandu.

  8. nekas viss būs labi. Ticu ka vēl saņemsieties. Vienkārši jums jau iepriekšējos 2 gadus ir bijis tā ka Vaiņode jums samet visvairāk golus visā sezonā. Viela pārdomām kā saka.

  9. To Normis: Pilnīgi nepiekrītu… ja būtu aisardzība un konkrēts spēles zīmējums… tad pat mēneša laikā treniņos strādajot tikai uz uzbrukumu tā nekur nepazustu! Viens vai trīs treniņi nevar nekādā gadījumā iznīcināt aizsardzību. Vairak problēmas ir pašu galvās…komunikācijā un sajūtās… vakar mums to nebija un likumsakarīgs zāģis. Un esmu drošs, ka tā turpinot tas nebūs pēdējais.

  10. Izskatas, ka Normis vnk negrib atzīt to, ka aizsardzībā pieļāva ļoti daudz rūpju, viņa vecumam(pieredze), nepieļauj amats kļūdas.
    Viss sākas ar aizsardzību.
    Aizsardzību daudz vieglāk uztrenēt, jābūt tikai motivācijai!

  11. Ar tādu pašu sastāvu pirmstam spēlēts tīri labi gan aizsardzībā gan uzbrukumā..laiks saprast un pieņemt īstos problēmu cēloņus,kurus vairāk vai mazāk katrs apzinās..

  12. Normim pašam jāpārņem trenera groži savās rokās, jo Gendelis ir NEKOMPETENTS! Kā var nolaist komandas spēli tik zemu?
    Skatoties LSPA spēli šosezon, rodas iespaids, ka LSPA zin, ka bumba jādabū vārtos, bet kā to izdarīt nav ne mazākās nojausmas… :(

  13. nav izglītības)))))))))))))) vajadzīgajā jomā.

    un ar laikiem arī pašvaki!

    Šeit tomēr ir jāgatavojās. uzdevumi spēlētājiem, treniņu programma, un tt…

  14. Varbūt jādot iespēja jaunajam speciālistam nesen beigušajam akadēmiju trenerim V.Volkovickim,viņš tomēr sāja sistēmā jau vairākus gadus ir appostījis gaisu,zin visas nianses,man liekas ļoti perspektīvs variants.

  15. Pilnīgi un galīgi nepiekrītu Svecei par pēdējo piedāvāto kandidatūru (kas vispār ir Volkovickis?) un Gulbis pa šiem gadiem, kurus pavadījis nost no handbola, arī vairs nespēs izvilkt LSPA no ķibeles. Es uzskatu, ka LSPA komandu ir jāvada augstāka ranga speciālistam, kurš pats ir spēlējis augstā līmenī, piemēram, PSRS ausgtākajā līgā Sarkanajā zvaigznē kreisā insaida pozīcijā. Vajadzīgs tāds treneris, kurš ir vadījis vairākas jauniešu un junioru izlases eč kvalifikācijā, kuram ir autoritāte un kurš spēj atklāt spēlētājā viņa stiprās un vājās puses. Nez, kurš tas varētu būt?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.