Zaudējums Minskai (+video)

Ceturtajā Baltijas handbola līgas spēlē piedzīvojām zaudējumu, ar 25:39 (14:17) ASK sporta zālē atzīstot turnīra līderes Minskas SKA pārākumu.

Pirmajā puslaikā mūsu handbolisti labu saskaņu demonstrēja pozicionālajā uzbrukumā, kas arī ļāva pret baltkrieviem spēlēt kā līdzīgs ar līdzīgu. Diemžēl aizsardzībā mums gāja daudz smagām – bija lielas problēmas tikt līdzi ātrajiem pretinieku handbolistiem. Vēl 21. minūtē mums bija viena vārta deficīts (11:12), tomēr mūsējie (Leja, Laganovskis un Kurmēns) trīs reizes pēc kārtas nopelnīja noraidījumus, ko Minskas SKA izmantoja un puslaiku noslēdza jau ar +3 (17:14).

Pēc pārtraukuma, spēlējot vairākumā, bija iespēja rezultātu izlīdzināt (17:18), taču tas arī viss. Pēc tam pieļāvām pārāk daudz kļūdas, kuras viesi pārvērta ātrajos uzbrukumos un gūtajos vārtos, jau 38. minūtē iegūstot +8 (25:17).

Pozicionālajā uzbrukumā bijām pazaudējuši pirmā puslaika rezultativitāti, kas tā arī atlikušajā vairs neļāva apdraudēt viesu uzvaru. Piedzīvojām zaudējumu ar 25:39.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar septiņiem gūtajiem vārtiem bija Rihards Leja, bet piecus vārtus guva – Artis Kurmēns.

Jau rītdien plkst. 14:15 ASK sporta zālē spēlēsim ar Kauņas “Granitas”, kas šodien ar 26:34 zaudēja “Polva Serviti” vienībai. Maču tiešraidē demonstrēs arī iSports TV.

Video:

Baltijas līga.
17. novembris.
LSPA/NB SAN – Minskas SKA 25:39 (14:17)

LSPA/NB SAN: Leja 7, Kurmēns 5, Reniņš 3, Ērmanis 3/1, Lejnieks 2, Čikuts, Černousovs, Rūtiņš un Blome 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.