Viegls LČ starts

Pirmajā Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē izcīnījām pārliecinošu uzvaru, ar 44:18 (21:9) sagraujot “RVR” handbolistus.

Lai arī pirmā puslaika 17. minūtē mūsu komandas pārsvars bija vien +4 (10:6), tomēr pēc tam guvām sešus bezatbildes vārtus un sešu minūšu laikā jau panācām +10 (16:6). Līdz puslaika beigām jau pārsvaru palielinājām līdz 12 vārtiem (21:9). Arī pēc pārtraukuma nekas nemainījās un mūsu vienība izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 44:18.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar desmit gūtajiem vārtiem bija Mareks Černousovs, septiņas reizes precīzs bija Aivars Čikuts, sešas – Rihards Leja. Pretiniekiem pa pieciem vārtiem guva Ingemārs Grēvelis un Armands Melderis.

Nākamo Latvijas Virslīgas čempionāta maču aizvadīsim jau piektdien, 19. oktobrī, kad izbraukumā Ogrē plkst. 19:30 spēlēsim ar vietējo “HK Ogre” komandu.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
14. oktobris.
LSPA/NB-SAN – RVR 44:18 (21:9)
LSPA/NB-SAN: Černousovs 10/1, Čikuts 7, Leja 6, Eglītis 5, Laganovskis 4, Leitis 4/1, Vimbulis 3, Tihanovs un Blome 2, Lejnieks 1.
RVR: Melderis un Grēvelis 5, Lukašēvičs 4/2, Nazarenko 2, Strautnieks un Adijāns 1.

4 komentāri “Viegls LČ starts

  1. He he… tas, ka no vārtiem aizmēzu visus 4us metienus netiek nekur pieminēts :D Ja spēlētu stabiņus, būtu līderis :) Bet ja godīgi, tad Gendelis mani pārsteidza…
    -kas ir..ej uzbrukumā!!!
    -e?
    -Uzbrukumā ej :)!
    Paldies… 2/2 no 6m :)
    Gatavošos Ogrei…kā nekā…man tagad ir pašam sava handbolbumba :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.