Kurmēns atgriežas uzvarā pār Ogri

Latvijas Virslīgas čempionātā šovakar izcīnījām jau otro uzvaru, izbraukumā ar 34:29 (17:12) pieveicot “HK Ogre” handbolistus.

Šajā mačā mūsu sastāvā pirmo maču pēc gada pārtraukuma aizvadīja Artis Kurmēns, kurš atzīmējās ar pieciem gūtajiem vārtiem. Tiesa, mūsējiem dažādu iemeslu dēļ šodien nepalīdzēja Andis Ērmanis, Mārtiņš Leitis un Aivars Čikuts.

Pēc līdzīga mača sākuma (5:5), pirmā puslaika otrajā pusē mūsu handbolisti, realizējot vairākus pretuzbrukumus, prata nosvērt rezultāta starpību uz savu pusi, līdz puslaika beigām iegūstot +5 (17:12).

Uzreiz pēc pārtraukuma mums bija iespēja nodrošināt sev pārliecinošu uzvaru, taču nerealizējām savas vārtu gūšanas iespējas (bija ar 22:14) un ļāvām ogrēniešiem vairākkārt samazināt rezultāta starpību līdz četriem vārtiem. Četru vārtu deficīts mājiniekiem bija arī 54. minūtē (26:30), tomēr atlikušajā laikā, spītējot noraidījumiem, mums izdevās nosargāt pārsvaru un izcīnīt uzvaru ar 34:29.

Mūsējiem septiņus vārtus guva Rihards Leja, bet pa sešiem precīziem metieniem izdarīja Mareks Černousovs un Artis Laganovskis. Mājiniekiem septiņas reizes izcēlās Jānis Avotiņš, bet piecas – Arnolds Straume, Andrejs Mancurovs un Dzintars Dravnieks.

Nākamo spēli aizvadīsim 28. oktobrī, kad ASK sporta zālē plkst. 17:30 spēlēsim ar “SK Latgols” handbolistiem. Šo maču video tiešraidē demonstrēs Sportancetrs TV.

Latvijas Virslīgas čempionāts
19. oktobris.
HK Ogre – LSPA/NB SAN 29:34 (12:17)
Ogre: Avotiņš 7, Dravnieks, Mancurovs un Straume 5, Pozņaks 3/1, Želna, Ervalds, Bauze un Ģērmanis 1.
LSPA/NB SAN: Leja 7, Laganovskis 6, Černousovs 6/3, Kurmēns 5, Lejnieks 4, Blome 3, Vimbulis 2, Tihanovs 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.