Pirmā pārbaude Igaunijā

Nedēļas nogalē aizvadīsim pirmās spēles jaunajā sezonā, piedaloties starptautiskajā turnīrā “Polva Cup 2012″, kur cīnīsimies ar Krievijas, Igaunijas, Lietuvas un Somijas handbolistiem.

Jau piecas nedēļas, pārsvarā aizvadot fiziskos treniņus, mūsu handbolisti galvenā trenera Antona Gendeļa vadībā gatavojas jaunajai sezonai. Tā trenerim būs debija pie “LSPA” komandas stūres.

Pārejot uz Dobeles “Tenax”, šajā sezonā pie mums nespēlēs viens no iepriekšējo sezonu līderiem Oskars Arājs. Šajā turnīrā mums palīdzēs arī Roberts Freibergs, Emīls Reniņš un Artis Laganovskis.

Komandas sadalītas divās grupās. Mūsu vienība ir ielozēta B grupā kopā ar Igaunijas komandām “Polva Serviti” un “Viljandi HC”, kā arī Somijas klubu “Helsingi Dicken”. Otrajā grupā cīnīsies Krievijas vicečempioni “St. Petersburg HC”, Lietuvas čempioni “Klaipeda Dragunas”, Somijas vicečempioni “Helsingi Atlas” un Igaunijas “Polva”.

Piektdien plkst. 18:40 tiksimies ar “Helsingi Dicken”, bet dienu vēlāk paredzētas divas spēles plkst. 12:20 ar “Polva Serviti”, – Ar “Viljandi HC”.

Somijas “Helsingi Dicken” aizvadītajā sezonā Somijas čempionātā ieņēma 7. vietu, savukārt abas Igaunijas komandas savos vietējos čempionātos izcīnīja medaļas – “Polva Serivit” finišēja otrie, bet “Viljandi HC” trešie.

Svētdien, atkarībā no savas ieņemtās pozīcijas savā grupā, tiksimies ar to pašu vietu ieņēmušo A grupas komandu, noskaidrojot izcīnīto vietu visā “Polva Cup 2012″.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.