Cīnīsimies par bronzu

Diemžēl trešajā Latvijas čempionāta pusfināla spēlē piedzīvojām zaudējumu “SK Latgols” handbolistiem ar 25:28 (10:16), piedzīvot sakāvi sērijā ar 1:2.

Spēli fantastiski iesāka “SK Latgols” vienība, kura lieliski spēlēja aizsardzībā, fantastiski vārtos spēlēja Gatis Kozlovs, pirmajās 15 minūtēs ļaujot mūsējiem gūt tikai vienus (!!) vārtus. Tikmēr viesi paši veiksmīgi izmantoja iespējas uzbrukumā un ar Kasparu Lisovskis priekšgalā izvirzījās vadībā ar 8:1.

Mēs nenolaidām rokas, bet atguvām vārtu garšu un sešu minūšu laikā pēc četriem bezatbildes vārtiem samazinājām rezultāta starpību līdz trīs vārtiem (6:9). Atlikušajās puslaika deviņās minūtēs atkal pārliecinoši darbojās viesi, līdz pārtraukumam atjaunojot +6 (16:10).

Otrā puslaikā komandas sižetu pagrieza otrādāk, individuāli mūsējiem uzbrukumā sedzot viesu līderi Kasparu Lisovski. Pirmajās 12 minūtēs mūsu vārtsargu Raiti Puriņu ludzāniešiem izdevās pārspēt tikai vienu (!!) reizi, kamēr mūsējiem pretējā pusē rezultātu izlīdzināja (17:17). Mūsējiem handbolistiem 11 minūtes pirms mača beigām pēc Anda Ērmaņa gūtajiem vārtiem pirmo reizi spēlē izdevās izvirzīties vadībā ar 21:20.

Spēles izskaņā tomēr uzvaras kausi nosvērās “SK Latgols” pusē. Lieliski vārtos turpināja spēlēt Gatis Kozlovs, kamēr viņa partneri pretējā laukumā pusē izmantoja skaitlisko vairākumu un pārņēma vadību, trīs minūtes pirms beigām pēc Gunara Dalibo precīzā metiena panākot +4 (27:23). Pēdējās minūtēs vairs nekas nemainījās un “SK Latgols” svinēja uzvaru spēlē ar 28:25, bet sērijā ar 2:1.

Mūsējiem piecas reizes vārtsargu pārspēja Lauris Rūtiņš, bet četras – Edgars Vadzītis un Normunds Blome. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar astoņiem precīziem metieniem bija Kaspars Lisovskis, bet sešus vārtus guva Gunars Dalibo.

Līdz ar to esam spiesti nolikt Latvijas čempionu pilnvaras un šogad sērijā līdz trīs uzvarām cīnīsimies ar bronzu pret “Jūrmalas Sports” komandu.

Latvijas čempionāts.
29. aprīlis.
LSPA – SK Latgols 25:28 (10:16)

LSPA: Rūtiņš 5, Blome un Vadzītis 4, Černousovs, Arājs un Ērmanis 3, Leja 2, Eglītis 1.
Latgols: Lisovskis 8, Dalibos 6/2, Rancāns 5, Borisenko 4/2, Pegasovs 3, Brics un Drobots 1.

5 komentāri “Cīnīsimies par bronzu

  1. Pelnīti, pamatoti un likumsakarīgi uzvarēja spēcīgākais. Uzvarēja komanda, kura vairāk gribēja uzvarēt un tā tas būs vienmēr. Ja Tu kaut ko ļoti gribi, tu to noteikti dabūsi- mēs visi ļoti, ļoti gribējām būt pirmie un mēs arī bijām.Mēs to gribējām, mēs to izdarījām, bet tas bija 2 gadus atpakaļ. Šogad kāds cits gribēja vairāk…savukārt mūsu gribēšana bija par mazu.Tas kas mums atliek, ikvienam no mums, ir uzdot jautājumu sev-kas ir tas ko es ļoti,loti,ļoti gribu izdarīt vai sasniegt darbodamies handbola klubā lspa.

  2. Cik pamatoti un likumsakarīgi īsti nezinu, bet par cīņassparu un gribēšanu Aigaram ir jāpiekrīt. Galvenais izdarīt pareizos secinājumus un uz nākamo sezonu mainīt to, lai atkal ir komandas gars kas vērsts uz panākumiem. Apsveicu Latgols komandu ar iekļūšanu finālā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.