Smaga astotā uzvara

Ne pārāk vieglā ceļā, tomēr Latvijas Virslīgas čempionātā kārtējā mačā svētdien izcīnījām uzvaru, ar 35:30 (17:14) pieveicot “RVR” vienību.

Mūsu komandai šodien nevarēja palīdzēt vairāki pamatsastāva spēlētāji – Andis Ērmanis un Helmuts Tihanovs – kamēr pretinieku rindās iztrūka Aigars Lazdiņš un Armands Melderis.

Maču “RVR” komanda uzsāka apņēmības pilni. Mūsējiem tā arī neizdevās izrauties priekšā vairāk par trīs vārtiem – pretinieku rindās rezultatīvi spēlēja Pēteris Trojanovskis un Jānis Smagars. Puslaika izskaņā viesiem izdevās arī izvirzīties vadībā ar 14:13, tomēr mūsējiem, realizējot vairākus ātros uzbrukumus, izdevās iegūt +3 (17:14).

Spēles sižets nemainījās arī otrajā puslaikā. Drošu pārsvaru mūsējiem tā arī neizdevās iegūt. Nedroši mūsu vārtos spēlēja Raitis Puriņš, pieļāvām vairākas elementārās kļūdas, kas astoņas minūtes pirms mača beigām ļāva būt tikai minimālā vadībā (28:27). Tomēr spēles pēdējās minūtēs visu sakārtojām pa plauktiņiem – nospēlējām rezultatīvi, izcīnot uzvaru ar 35:30.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Oskars Arājs, bet sešas reizes precīzs bija Mareks Černousovs. Pretiniekiem 14/2 vārtus guva Pēteris Trojanovskis.

Nākošo maču Latvijas Virslīgas čempionātā aizvadīsim jau 10. decembrī, kad izbraukumā plkst. 11:00 spēlēsim ar “HK Ogre” vienību.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
4. decembris.
LSPA – RVR 35:30 (17:14)

LSPA: Arājs 7/1, Černousovs 6, Šteinbergs 5, Rūtiņš 5, Eglītis 4, Lejnieks un Blome 3, Leitis 2.
RVR: Trojanovskis 14/2, Grēvelis 5, Smagars 5/1, Šibins 3, Adijāns 2, Strautnieks 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.