Startējam Rīgā ar uzvaru

Vakar ar uzvaru uzsākām 2011. gada Rīgas čempionātu, pirmajā mačā “RTU” handbolistus pieveicot ar 32:25 (17:8).

Maču abas komandas iesāka ar vairākām neprecizitātēm, pirmos vārtus gūstot vien trešajā minūtē. Turpinājumā ilgāku laiku rezultāts turējās līdzsvarā, tomēr, pateicoties ātrajiem uzbrukumiem un veiksmīgai Helmuts Tihanova spēlei vārtos, līdz pārtraukumam ieguvām deviņu vārtu pārsvaru (17:8).

Otrajā puslaikā ne tik veiksmīgi vārtos spēlēja Raitis Puriņš, kā arī vairāk robus aizsardzībā atrada “RTU” handbolisti, tomēr tas netraucēja mūsu klubam sezonu sākt ar uzvaru – 32:25.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Artis Kurmēns, kurš guva sešus vārtus, bet piecas reizes precīzs bija Andis Ērmanis. Vārtus guva arī mūsu komandas debitanti. Pretiniekiem septiņas reizes precīzs bija Dmitrijs Lubgāns.

Nākošo maču aizvadīsim jau sestdien 10. septembrī, kad plkst. 16:30 pārbaudes spēlē samērosim spēkus ar Norvēģijas 3. līgas vienību “Kolstad”, kurā spēlē Ivars Lācis, Arvis Laganovskis, Uldis Lībergs un Aleksejs Kuzmins.

Rīgas čempionāts.
7. septembris.
LSPA – RTU 32:25 (17:8)
LSPA: Kurmēns 6, Ērmanis 5, Arājs 4/1 un Rūtiņš, Leitis un Vimbulis 3, Kazinieks 2, Tihanovs, Eglītis, Lejnieks un Šteinbergs 1, Černousovs 1/1.
RTU: Lubgāns 7/4, A. Bilkštis 6, Grēberis un K. Vadzītis 3, Akimovs un Freibergs 2, Vilsons un Eikens 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.