Vīri uzvar, dāmas zaudē

Šīvakara Latvijas čempionāta spēlēs mūsu komandas pret “Stopiņu NHK” vienību cīnījās ar mainīgām sekmēm. Dāmas piedzīvoja zaudējumu ar 25:18 (16:12), bet vīri izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 44:13 (24:6).

Dāmās bez vienas no līderēm Jūlijas Stanovovas aizvadīja bezzobainu spēli, piedzīvojot pirmo zaudējumu Latvijas čempionātā. Mūsu komandai vēl ir atlikusi viena spēle, bet neskatoties uz tā iznākumu, mūsējās regulāro turnīru noslēgs pirmajā vietā. Pa trīs vārtiem mūsu komandā guva Līga Eihvalde, Egita Kiršteine, Laura Krievāne un Agrita Nardiševa.

Neapturami pretī Latvijas čempionu titulam soļo mūsu vīru komanda, kurai neko pretī nespēja likt arī “Stopiņu NHK” vienību. Jāatzīmē, ka mača 50. minūtē pie rezultāta 37:10 tika apturēta, jo Ulbrokas vidusskolas sporta zālē nodzisa visas gaismas, taču ātri vien spēle tika atjaunota, ļaujot mūsējiem izcīnīt graujošu uzvaru ar 44:13. Vienus vārtus mūsu komandas labā guva arī vārtsargs Helmuts Tihanovs.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Andis Ērmanis, kurš guva deviņus vārtus, bet astoņas reizes precīzs bija Artis Kurmēns. Pretiniekiem sešus vārtus guva Andris Lazda.

Līdz ar to, lai izcīnītu Latvijas čempionu titulu, mūsējiem sestdienas spēlē jāizcīna tāds pats vai lielāks punktus skaits par mūsu sīvākajiem konkurentiem Dobeles “Tenax”. Mūsu handbolisti plkst. 17:20 ASK sporta zālē spēlēs ar bronzas medaļniekiem “ASK”, bet ceturtā spēcīgākā turnīra komanda “Jūrmalas Sports” plkst. 13:00 tiksies ar Dobeles “Tenax”. Abu līderu pretinieku vienībām šī spēle vairs nevar ietekmēt viņu vietu Latvijas čempionāta kopvērtējumā.

Latvijas čempionāts.
15. marts.
Stopiņu NHK – LSPA 25:18 (16:12)

Stopiņu NHK: Asare 9/4, Nikolajeva 6/1, Seržante 5, Ekkerte 4, Purgaile 1.
LSPA: Eihvalde, Krievāne, Kiršteine un Nardiševa 3, Kostjukēviča, Kirejeva un Sidorova 2.
LSPA – Stopiņu NHK 44:13 (24:6)
LSPA: Ērmanis 9/1, Kurmēns 8, Dāvidnieks un Arājs 5, Blome 5/3, Eglītis un Politers 3, Vadzītis 2,  Lejnieks, Černousovs, Rūtiņš un Tihanovs 1.
Stopiņu NHK: Lazda 6, Čikuts 4, Pauniņš, Pētersons un Čerņevskis 1.

7 komentāri “Vīri uzvar, dāmas zaudē

  1. Kurmis vakardien iemeta simtos vārtus Latvijas čempionātā šajā sezonā, bet Tihanovs, iemetot trešos vārtus Latvijas čempionātā, šobrīd ir rezultatīvākais turnīra vārtsargs! Jāliek! :)

  2. Abiem diviem jaliek! :D
    Piemeram, mums komanda jaliek par katriem 30.-tajiem iemestajiem (komandas) un par 40.-tajiem utt..
    Tapat par 40.-tajiem iemestajiem liek ari treneris :D
    Tapat par sarkanajam jaliek, ja nesportiska, izrunasanas ar tiesnesiem utml..
    Sanak diezgan daudz likt :D

  3. Cik tad pārējiem vārtsargiem iemests… domāju, ka vēl kādam ir vismaz 3 :)

  4. malachi :D tochna jaaliek!
    “rezultatiivaakais vaartsargs”
    un “simtie vaarti”, tas jau ir nopietni
    :D :D :D =)))

  5. Viktors pret Dobeli ielidināja arī savus trešos vārtus šosezon!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.