Sestdien dalīs medaļas

Sestdien plkst. 17:20 ASK sporta zālē aizvadīsim pēdējo Latvijas čempionāta spēli pret “ASK” handbolistiem, kurus uzvarot otro gadu pēc kārtas kļūsim par Latvijas čempioniem.

Ar “ASK” handbolistiem šajā sezonā esam spēlējuši tikai vienu reizi, pirmajā Latvijas čempionāta spēlē piedzīvojot zaudējumu ar 29:30. Fantastiski šajā spēlē pretinieku vārtos spēlēja Aleksandrs Babra, desmit vārtus guva Jānis Gremzde, bet astoņus – Ēriks Blūms. Paredzams, ka Babra savainojumu dēļ šajā mačā nepiedalīsies, savukārt “ASK” saspēles vadītājs Arnolds Straume pārvācies spēlēt uz Vāciju.

Mūsu komandā ierindā būs visi labākie spēki, tāpēc lūkosim nepieļaut nejaušības un atriebties “ASK” vienībai par piedzīvoto zaudējumu. Atlabis no potītes savainojuma ir arī mūsu rezultatīvākais handbolists Artis Kurmēns, kurš iepriekšējā Latvijas čempionāta spēlē sasniedza simts vārtu robežu.

Tajā pašā dienā plkst. 13:00 Spuņņciemā mūsu sīvākie konkurenti Dobeles “Tenax” izbraukumā cīnīsies ar “Jūrmalas sports” vienību. Ja Dobeles komanda šajā dienā izcīnīs lielāku punktu skaitu par mūsu komandu, tad par čempioniem kļūs “Tenax” handbolisti, taču vienādu panākumu rezultātā labākā situācijā ir mūsu komanda, kura tad arī otro gadu pēc kārtas kļūs par Latvijas čempioniem.

2 komentāri “Sestdien dalīs medaļas

  1. Malachi!!!!!!! :))))
    beigaas pat bija vairaaki “vikrutasi” :D
    skaisti :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.