Viegla uzvara

Sestajā Latvijas čempionāta mačā pārliecinoši ar 35:13 (19:5) savā laukumā sagrāvām “HK Ogre” handbolistus, turnīra tabulā pakāpjoties uz otro vietu.

Šīsdienas spēlē mūsu komandai nevarēja palīdzēt Kaspars Lisovskis un Andis Ērmanis, savukārt ogrēnieši uz Rīgu bija atbraukuši tikai deviņu spēlētāju sastāvā. Turklāt vārtus viesiem sargāja Kaspars Abiks, kurš parasti spēlē laukumā.

Jau ar spēles pirmajām minūtēm droši darbojāmies aizsardzībā. Devītajā minūtē pirmos vārtus Ogres komandā guva Dzintars Dravnieks, samazinot savus mīnusus līdz pieciem vārtiem 1:6. Turpinājumā pārsvarā ar ātro uzbrukumu palīdzību turpinājām regulāri gūt vārtus. Desmit minūtes pirms pārtraukuma savus pirmos vārtus mūsu komandā guva Oskars Arājs, panākot +12 (13:1).

Līdz pārtraukuma viesu komandā četrus vārtus guva Jānis Avotiņš, savukārt mums precīzs četras reizes bija Mārtiņš Dāvidnieks, bet pa vieniem vārtiem guva Lauris Eglītis un Mareks Černousovs. Pirmais puslaiks – 19:5.

Pēc pārtraukuma spēle turpinājās pēc tāda paša principa. Vārtos Raiti Puriņu bija nomainījis Hemuts Tihanovs. Puslaika vidū mūsu komanda ieguva jau 20 vārtu pārsvaru (26:6), bet līdz spēles beigām savus plusus palielinājām līdz 22 vārtiem – 35:13.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Artis Kurmēns, kurš guva desmit vārtus, savukārt sešreiz precīzs bija Mārtiņš Dāvidnieks. Pretiniekiem piecus vārtus guva Dzintars Dravnieks un Jānis Avotiņš.

Latvijas čempionāts.
20. novembris.
LSPA – HK Ogre 35:13 (19:5)

LSPA: Kurmēns 10, Dāvidnieks 6, Rūtiņš 4/2, Politers, Eglītis un Arājs 3, Blome un Vadzītis 2, Lejnieks un Černousovs 1.
Ogre: Avotiņš 5, Dravnieks 5/1, Lablaiks 2, Bauze 1.

4 komentāri “Viegla uzvara

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.