Dāvana Lauriem

Kārtējā Latvijas čempionāta spēlē izcīnījām pārliecinošu uzvaru, VEF sporta zālē sestdienas agrumā sagraujot “RTU” handbolistus ar 46:27 (23:10).

Lai arī mūsu komandas sastāvā nespēlēja Kaspars Lisovskis, Egils Politers, Guntars Lejnieks un Mārtiņš Dāvidnieks, ne mirkli mūsu pretiniekiem neizdevās apšaubīt mūsu pārākumu. Jau ar spēles pirmajām minūtēm galvenokārt ar ātro uzbrukuma palīdzību guvām daudz vārtus, kas arī izšķīra spēles likteni. Pēc pirmā puslaika +13, bet visā mačā +19 – 46:27. Lieliska dāvana vārda dienā abiem Lauriem – Rūtiņam un Eglītim.

Rezultatīvākie mūsu komandā bija Oskars Arājs un Artis Kurmēns, kuri katrs guva pa deviņiem vārtiem. Astoņas reizes precīzs bija Lauris Rūtiņš. Zaudētājiem sešus vārtus guva Oļģerts Ūdris un Guntis Ciematnieks.

Nākamo spēli aizvadīsim jau trešdien 1. decembrī, kad Baltijas līgas mačā plkst. 19 izbraukumā spēlēsim ar Dobeles “Tenax”.

Latvijas čempionāts.
27. novembris.
RTU – LSPA 27:46 (10:23)

RTU: Ciematnieks 6, Ūdris 6/2, A. Bilkštis 5, K. Vadzītis 3, R. Naglis 2, Akimovs, Desmitnieks, Eikens un Freibergs 1, Lubgāns 1/1.
LSPA: Kurmēns 9, Arājs 9/2, Rūtiņš 8, Vadzītis 6, Černousovs un Ērmanis 4/1, Eglītis un Blome 3.

2 komentāri “Dāvana Lauriem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.