Iekļūstam finālā

Pēdējā A apakšgrupas 2010. gada Rīgas atklātā čempionāta spēlē ar 34:22 (11:16) pieveicot “RTU” handbolistus, iekļuvām turnīra finālā, kurā tiksimies ar Dobeles “Tenax” vienību.

Šīsdienas mačā mūsu komandai nevarēja palīdzēt Lauris Rūtiņš, Lauris Eglītis un Mārtiņš Dāvidnieks, tomēr beidzot sastāvā atgriezās Edgars Vadzītis.

Spēli iesākām smagi. Ilgi nespēja izveidot sakarīgus taktiskos uzbrukumus, kas ļāva pretiniekiem pirmo puslaika daļu turēties 1-2 vārtu vadībā. Tikai 20. minūtē pirmo reizi vadībā mūsu komandu izvirzīja Edgars Vadzītis, bet pēc tam +3 ar diviem precīziem metieniem nokārtoja Andis Ērmanis (10:7).

Vēl “RTU” handbolistam Kārlim Vadzītim izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam (9:10), tomēr mūsējie pēdējās minūtes aizvadīja pārliecinoši, dodoties atpūtā ar +5 (16:11). Otrajā puslaikā jau spēlējām ātrāk un precīzāk, kas ļāva 39. minūtē pēc Guntara Lejnieka precīzā metiena panākt +10 (24:14). Līdz spēles beigām notikumi laukumā vairs nespēja ietekmēt mača uzvarētāju, līdz ar to izcīnījām uzvaru ar 34:22.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar 10/1 gūtajiem vārtiem bija Andis Ērmanis, bet septiņas reizes precīzs bija Artis Kurmēns. Pretiniekiem pa četriem vārtiem guva Kārlis Vadzītis, Uldis Vilsons un Ansis Bilkštis.

Finālspēli pret Dobeles “Tenax” komandu aizvadīsim 2. oktobrī plkst. 17:20. Pirmais Latvijas stiprinieku duelis šogad!

Nedēļas nogalē aizvadīsim jau pirmās cīņas Baltijas handbola līgā. Sestdien izbraukumā plkst. 19:00 spēlēsim ar Igaunijas čempioniem “Polva Serviti”, bet svētdien plkst. 15:00 tiksimies ar “HC Kehra” vienību. Atlicis tikai ceturtdienas treniņš, lai noslīpētu pēdējās taktiskās gudrības.

Rīgas atklātais čempionāts.
22. septembris.
RTU – LSPA 22:34 (11:16)

RTU: K. Vadzītis un A. Bilkštis 4/1, Vilsons 4, Freibergs, Ciematnieks un Ņikitins 2, Ūdris, Akimovs, Eikens un R. Naglis 1.
LSPA: Ērmanis 10/1, Kurmēns 7, Politers un Arājs 5, Lisovskis 3, Lejnieks 2, Vadzītis un Blome 1.

7 komentāri “Iekļūstam finālā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.