Jaunā sezona jau tuvu

LSPA - čempions 2010 (Foto: Sandra Škutāne)

Augustā sākumā mūsu komanda, kas pērn triumfēja visos turnīrs Latvijā, uzsāka gatavoties jaunajai 2011. gada sezonai, kurā tāpat kā aizvadītajā sezonā piedalīsies Latvijas čempionātā un Baltijas līgā. Gaidāmas dažas sastāva izmaiņas.

Acīmredzot pārejot uz Latvijas otro stiprāko komandu Dobeles “Tenax”, mūsu vienību atstājis tās pamatvārtsargs Ivars Lācis, savukārt uz Norvēģijas pirmās divīzijas (otrā līga) klubu “Herluf” pārgājis līnijas spēlētājs un viens no aizsardzības balstiem Einārs Kiršteins. Tomēr labās ziņa ir tā, ka komandas sastāvs papildinājies ar jauniem spēlētājiem, kas komandā varētu radīt veselīgu konkurenci. Šobrīd treniņu nometnē klāt ir aicināti Lauris Eglītis – labais malējais, Helmuts Tihanovs – vārtsargs, Mārtiņš Dāvidnieks – kreisais malējais, Edgars Vimbulis – līnijas spēlētājs un Toms Šibins – kreisais malējais. No septembra mums pievienosies saspēles vadītājs Mareks Černousovs. Dažiem no šiem spēlētājiem jau šogad ir labas izredzēs piedalīties sacensībās mūsu komandas sastāvā.

Tieši labā sadarbība ar vairākiem Latvijas klubiem (S&A, SK Latgols un MSĢ) ļauj mūsu vienībai papildināt sastāva rindas, savukārt Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija rūpējas par treniņvietu mūsu sportistiem. Mikroklimats komandā ir ļoti labs.

Augusta beigās no 27. – 29. augustam mūsu vienība piedalīsies starptautiskajā handbola turnīrā Igaunijā – 2010. gada Tallinas kausa izcīņa, kurā piedalīsies desmit komandas no Somijas, Igaunijas, Krievijas un Latvijas. Septembrī rīkosim preses konferenci, kurā visiem interesentiem būs iespējas iegūt vairāk informāciju par komandu.

5 komentāri “Jaunā sezona jau tuvu

  1. vai līnijas spēlētājam un vienam no aizsardzības balstiem ir arī vārds?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.