Arājs un Kurmēns iekļūst izlasē

Foto: Aivars Liepiņš, Dienas Mediji

Divi mūsu handbolisti Oskars Arājs un Artis Kurmēns iekļuvuši Latvijas valstsvienībās sastāvā 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm, kas nedēļas nogalē notiks Gruzijā.

Kopā ar izlasi trenējās arī Kaspars Lisovskis, Andis Ērmanis un Raitis Puriņš, taču viņi neizturēja konkurenci. Divās uzvarētās pārbaudes spēlēs ar Igauniju Kurmēns guva deviņus vārtus, Arājs – 6/4, Lisovskis – divus, bet Ērmanis bija precīzs vienu reizi.

Uz Gruziju mūsējie dosies jau trešdien, bet pirmo spēli aizvadīs ar Somijas handbolistiem piektdien. Mūsu grupā ielozētas vēl arī Itālijas un Gruzijas komandas. Nākošajā kārtā, kurā būs jāspēlē pret Vācijas, Austrijas un Īslandes izlasēm, iekļūs tikai grupas uzvarētāja.

Latvijas valstsvienības saraksts: Helmuts Tihanovs (HK ASK), Dmitrijs Bražņikovs (ULZ Sparkasse Schwaz, Austrija), Oskars Arājs (LSPA), Ingars Dude (SV Anhalt Bernburg, Vācija), Margots Valkovskis (HSC Bad Neustadt, Vācija), Aivis Jurdžs (TSV Hannover-Burgdorf, Vācija), Artis Kurmēns (LSPA), Edvīns Latkovskis (Jūrmalas Sports), Māris Veršakovs (VfL Edewecht, Vācija), Elvijs Borodovskis (HK Malmo, Zviedrija), Jānis Pavlovičs (TG Munden, Vācija), Andrejs Kuzmins (Grupo Pinta Torrelavega, Spānija), Ēriks Blums (HK ASK), Jānis Gremzde (HK ASK), Uldis Lībergs.
Galvenais treneris: Valdis Labanovskis
Treneris: Edgars Švanks
Ārsts: Andris Ronis

7 komentāri “Arājs un Kurmēns iekļūst izlasē

  1. Puriņ..tu nemaz kandidaatos nebiji…bet nu protams sevi jaapaslavee pasham ja neviens cits to nedara :D:D:D:D

  2. Nu viņš nabags vel joprojām nav sapratis,ka Latvijas izlasei viņš nav vajadzīgs kā spēlētajs.Un pilnībā pareizi, ka nav. Pasauc lai tik kāds kautko uzraksta,tāda ir tā relitāte un pattiesība,nav ko lidot pa mākoņiem.

  3. Atvainojos, bet 2 pirms tam rakstītaji ir galigie idioti!!!!!! Cilveks vienkrsi naca patrenēties un gūt pieredzi vārtsargu treņiņos! jo vadija tos Bražnikovs! Pat Helmuts atzina, ka ar Bražnikovu izlases treniņiem bija pavisam cita kvalitāte! A par to, ka Raitis ir gandrīz vienigais kurš raksta par handbolu, paldies viņam!

  4. pfff un govs – 100% deguna urbinātāji + kules kasītāji = nepārspējami.. ha ha hahaaaaaaaaaaaa

  5. aklajiem “KOPĀ AR IZLASI TRENĒJĀS” nevis tika iekļauti izlasē, vai bijuši starp kandidātiem utt..

    cik jeeli.

    Bet izlasei PALDIES par to, ka rudenii redzeesim Rīgā augsta līmeņa handbolu! Un, protams, cerēsim pakutināt nervus favorītiem!

  6. Kaa es taa biju palaidis garaam ka Meija ar Kurmi izlasee…:D vai tiesham ar to viss ir apstaajies…?????

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.