Vēl atlikuši divi mači

Kaspars Lisovskis (Foto: Sandra Škutāne)

Otro reizi sezonā pieveicām Ludzas “SK Latgols” handbolistus, šīvakara Latvijas čempionāta mačā svinot uzvaru ar 46:31 (21:15).

Kā jau ierasts aizvadītajās spēlēs, arī šoreiz veiksmīgāk spēli iesāka pretinieki, izvirzoties vadībā sestajā minūtē ar 5:2. Trīs minūšu laikā ar Anda Ērmaņa un Kaspara Lisovska vārtu guvumiem rezultātu izdevās izlīdzināt (5:5), tomēr pirmo reizi vadībā pēc trīs Laura Rūtiņa metieniem izdevās vien 18. minūtē – 13:12. Uzbrukumā izdevās beidzot neitralizēt Ludzas handbolistu Jāni Loču, kas ļāva līdz puslaika beigām iegūt sešu vārtu pārsvaru (21:15).

Pēc pārtraukuma turpinājām spēlēt brīvu un atraisītu handbolu, kas ļāva līdz spēles beigām iegūt 15 vārtu pārsvaru – 46:31. Rezultatīvākais mūsu komandā bija Andis Ērmanis, kurš guva 8/3 vārtus, bet septiņas reizes precīzi bija Kaspars Lisovskis un Lauris Rūtiņš. Pretiniekiem deviņus vārtus guva Jānis Ločs, bet 8/3 reizes precīzs bija mūsu bijušais handbolists Vitālijs Borisenko.

Līdz Latvijas čempionāta noslēgumam mums atlicis aizvadīt tikai divas spēles pret “RVR-Inčukalns” un “RTU” vienībām, kas turnīra tabulā attiecīgi ieņem astoto un septīto vietu.

Latvijas čempionāts.
13. marts.
LSPA – SK Latgols 46:31 (21:15)

LSPA: Ērmanis 8/3, Lisovskis un Rūtiņš 7, Blome 6, Kurmēns 5, Arājs un Lejnieks 4, Politers 3, Broks un Kiršteins 1.
Latgols: Ločs 9, V. Borisenko 8/3, Drobots 5, Matvejenko un A. Savickis 3, Nikitins un Kašs 1.

2 komentāri “Vēl atlikuši divi mači

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.