Trešie Baltijā

LSPA Igaunijā

Pēdējā Baltijas līgas finālturnīra mačā piedzīvojot zaudējumu ar 25:37 (9:20) Somijas čempioniem “Riihimaen Cocks”, visā turnīrā finišējām godalgotajā trešajā vietā.

Spēlēs sākumu aizvadījām katastrofāli. Bezzobaini darbojāmies uzbrukumā, pieļaujot kļūdas, kas ļāva mača sākumā somiem ar ātro uzbrukumu palīdzību panākt 9:0. Tikai astotajā minūtē pirmos vārtus mūsu komandas labā guva Artis Kurmēns, panākot 1:9. Turpinājumā izlieto ūdeni neizdevās sasmelt, savukārt somi visa mača garumā noturēja pirmajās desmit minūtēs iegūto pārsvaru – 25:37. Iesildoties pleca savainojumu atsvaidzināja Guntars Lejnieks, savukārt somi veiksmīgi tika galā ar vienu no mūsu līderiem Arti Kurmēnu.

Uzreiz pēc spēles mūs apbalvoja ar Baltijas līgas kausu par 3. vietu, kā arī bronzas medaļām. Zelta medaļu liktenis izšķirsies rītdien, kad tiksies “Polva Serviti” ar “Riihimaen Cocks”. Abas komandas teicami bija sagatavojušās, lai neitralizētu mūsu līderus.

Rezultatīvākais mūsu komandā arī šodien bija Edgars Vadzītis, kurš guva deviņus vārtus, savukārt piecus vārtus guva Egils Politers, bet četrus – Oskars Arājs.

Baltijas līga.
27. marts.
LSPA – Riihimaen Cocks 25:37 (9:20)

LSPA: Vadzītis 9, Politers 5, Arājs 4/1, Kurmēns 3, Blome 2, Lisovskis 1/1, Ērmanis 1
Riihimaen Cocks: Tamminen T. 12, Noodla 5, Valo 5, Kuparinen 5, Järve 4, Cobzev 3, Rogenbaum 2, Bergholm 1.

4 komentāri “Trešie Baltijā

  1. Raiti vari komandas bildi dabūt norm izmēros?! atsūt uz e-mailu lūdzu

    Ja no Polvas nevarēsi, tad to kur pēc RTU

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.