Zaudējums Igaunijā

Ivars Lācis (centrā) Foto: Sandra Škutāne

Igaunijā piedzīvojām ceturto zaudējumu Baltijas līgā, ar 28:30 (15:12) piekāpjoties Igaunijas čempionāta līdervienībai “Polva Serviti”.

Spēles sākumā mājinieki guva divu bezatbildes vārtus (2:0), tomēr ātri vien spēli izlīdzinājām. Ilgstoši nevienai no komandām neizdevās iegūt vairāk par 1-2 vārtu pārsvaru, un tikai beigās, pateicoties fantastiskai Ivara Lāča spēlei vārtos, izdevās iegūt trīs vārtu pārsvaru. Lācis atsita 7 metru soda metienu, bet vārtus guva Edgars Vadzītis, Normunds Blome un Andis Ērmanis, pirms pārtraukuma ļaujot iegūt +3 (15:12).

Otrā puslaika sākumā “Polva Serviti” handbolisti guva trīs vārtus ātrajos uzbrukumos, rezultātu izlīdzinot (16:16). Vārtos vairs nespīdēja neviens no abiem mūsu vārtsargiem, tāpēc igauņiem puslaika vidū izdevās iegūt četru vārtu pārsvaru (18:22). Astoņas minūtes pirms beigām pēc diviem Edgara Vadzīša raidījumiem izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam (25:26), tomēr pēdējās minūtēs Normunda Blomes un Arta Kurmēna pieļautās kļūdas neļāva pacīnīties kaut vai par neizšķirtu. Līdz ar to piedzīvojām zaudējumu ar 28:30.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Edgars Vadzītis, kurš guva astoņus vārtus, savukārt Artis Kurmēns guva piecus vārtus.

Piedzīvotais zaudējums liedza mūsu vienībai pacīnīties par trešo vietu Baltijas līgas regulārajā turnīrā. Tagad jāseko līdzi “HC Kehra” sniegumam, lai Igaunijas čempioni neatņem mūsu ceturto vietu.

Baltijas līga.
21. februāris.
Polva Serviti – LSPA 30:28 (12:15)

LSPA: Vadzītis 8, Kurmēns 5, Blome 4, Lisovskis un Lejnieks 3, Ērmanis 3/1, Arājs 2.

12 komentāri “Zaudējums Igaunijā

  1. njaa lapa jau tagad smuka…tikai neredzu visus komandas speeleetaajus!!!:D

    Par Politeru, Arāju, Ķirsi un Broku laikam aizmirsts!!!:D :D :D

  2. Latvieši numurs 13 () fona savam dzeltena matiem un zilām acīm aarialast taisnība, piemēram, tad, ko kāzas bija kā ienāk Otrā pasaules galvenā periodu jaunu Vācijas eliitkoolidesse.

    dažas citātās no polvas lapas par Kasparu

  3. ņjā, mūsu lapā nav tik spilgti salīdzinājumi. nerakstām ne par balzāmiem, nekārtībām uz soliņiem un citu treneru dzeltenajiem krekliem un glancēm :D

  4. Njā.. bišku par agru aizgāju :D :D :D
    Visi džeki kā džeki – melni, Rūča vienīgais sarkanais velns! :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.