Šī gada līderi

Lauris Rūtiņš (Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon)

VEF sporta zālē izcīnījām astoto uzvaru pēc kārtas, Latvijas čempionāta spēlē ar 40:28 (25:15) pieveicot “RTU” handbolistus un nodrošinot pirmo vietu turnīra kopvērtējumā vismaz līdz gada beigām.

Atšķirībā no vakardienas mača Ludzā, šodien mūsu komandai varēja palīdzēt Normunds Blome, taču ne Edgars Vadzītis (spēli noraudzījās kā skatītājs), ne Egils Politers, ne Oskars Arājs laukumā šodien neizgāja.

Jau ar spēles minūtēm aktīvi darbojāmies uzbrukumā, puslaika vidū pēc Laura Rūtiņa precīzā metiena panākot +9 (14:5). Pēc tam spēles gaita izlīdzinājās, taču “RTU” handbolistiem ne mirkli neizdevās apdraudēt mūsu uzvaras pozīcijas. Otrajā puslaikā jau laukumā devās Kristaps Broks, kurš guva trīs vārtus un palīdzēja mums svinēt uzvaru ar 40:28.

Rezultatīvākais mūsējiem bija Artis Kurmēns, kurš guva desmit vārtus, savukārt pa septiņiem precīziem metieniem izdarīja Lauris Rūtiņš un Raimonds Trifanovs. Pretiniekiem septiņus vārtus guva Andris Strazds, bet sešus Juris Matejs.

Pēdējo šī gada mača aizvadīsim nākamajā sestdien 12. decembrī plkst. 19:10, kad NBS sporta zālē tiksimies ar “Inčukalns-RVR” handbolistiem. Neatkarīgi no šī mača iznākuma, gadu noslēgsim kā turnīra līderi.

Latvijas čempionāts.
6. decembris.
RTU – LSPA 28:40 (15:25)

RTU: And. Strazds 7, Matejs 6, R. Naglis un Aiv. Strazds 4, Akimovs 2, Ūdris, Vilsons, Aleksejevs, Vizbelis un Ciematnieks 1. 7 m: 1/0, 2 brīdinājumi, 4 noraidījumi, 1 diskvalifikācija (Ūdris).
LSPA: Kurmēns 10, Rūtiņš un Trifanovs 7, Lejnieks un Ērmanis 4, Lisovskis un Broks 3, Blome 2. 7 m: 0/0, 1 brīdinājums, 6 soda minūtes.

5 komentāri “Šī gada līderi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.