Jūrmalnieki pieveikti

Guntars Lejnieks (Foto: Sandra Škutāne)

Arī trešajā Rīgas atklātā čempionāta spēlē svinējām uzvaru, ar 31:24 (15:13) Spuņņciemā pieveicot vienu no galvenajiem konkurentiem cīņā par titulu, “Jūrmalas sports” vienību.

Spēles sākums tika aizvadīts līdzīgā cīņā. Trīs vārtu pārsvaru mums izdevās iegūt 16. minūtē, kad precīzs bija Raimonds Trifanovs, panākot 8:5. Tiesa, jau pēc trīs minūtēm, izmantojot vairākumu, jūrmalnieki rezultātu izlīdzināja (8:8), bet septiņas minūtes pirms pirmā puslaika beigām, kad divreiz pēc kārtas precīzs bija Kristaps Ence, “Jūrmalas sports” vienība panāca +1 (11:10). Atlikušajās minūtēs pirms pārtraukuma laukuma saimnieki bija precīzi vairs tikai divas reizes, savukārt mēs, spēlējot par mazākumā, ieguvām divu vārtu pārsvaru – 15:13.

Otrā puslaika pirmajā daļā uz katriem jūrmalnieku gūtajiem vārtiem atbildējām ar diviem, 47. minūtē panākot jau septiņu vārtu pārsvaru (25:18). Atlikušajā daļā abas komandas nopelnīja par vairākiem 2 minūšu noraidījumiem, kas abām komandām ļāva saglabāt tādu pašu rezultāta starpību – 31:24.

Rezultatīvākais uzvarētājiem, gūstot septiņus vārtus, bija Artis Kurmēns bet piecas reizes precīzs bija Guntars Lejnieks. Pretinieku komandā pa pieciem vārtiem guva Raitis Ence un Kristaps Ence. “Jūrmalas sports” sastāvā kājas savainojuma dēļ nespēlēja viens no tās līderiem Edvīns Latkovskis.

Nākošo maču aizvadīsim 30. oktobrī, kad NBS sporta zālē plkst. 19:45 tiksimies ar HK “ASK” komandu, kas pērn Rīgas čempionātā palika otrajā vietā.

Rīgas atklātais čempionāts.
26. septembris.
Jūrmalas sports – LSPA 24:31 (13:15)

Jūrmalas sports: R. Ence 5, K. Ence 5/1, R. Ivanovs un Narme 4, Tukāns 2, Černousovs, Ševelis, R. Latkovskis un Ķuze 1. 7 m: 2/1, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
LSPA: Kurmēns 7, Lejnieks 5, Vadzītis 4, Ērmanis 4/2, Blome, Trifanovs un Lisovskis 3, Rūtiņš 1, Arājs 1/1. 7 m: 4/3, 2 brīdinājumi, 10 soda minūtes.
Tiesneši: E. Bogdanovs/I. Čerņavskis

11 komentāri “Jūrmalnieki pieveikti

  1. Skolastika, tā kā Dobeles komandas mājas lapa, iespējams finanšu krīzes ietekmē, uz laiku nefunkcionē, nevajag dusmoties, ka šeit parādās info par citu (t.sk. Dobeles) komandu ssniegumiem… varbūt vienīgi to varētu darīt k-kur forumā… :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.