Tiekamies Vaivaros

Pludmalē

Kārtējo reizi handbola sezonu noslēgsim Vaivaru pludmalē, kurā mūsu sieviešu un vīriešu komandas no 4. līdz 5. jūlijajm piedalīsies 13. starptautiskajā pludmales handbola turnīrā “Nemo”.

Vīriešu konkurencē piedalīsies desmit komandas (par vienu mazāk nekā pērn) Latvijas un Igaunijas, savukārt dāmām piecinieku (par četrām mazāk) veido visu trīs Baltijas valstu vienības. Meitenes par labāko vietu izslēgšanas turnīrā sacentīsies ar Igaunijas vienībām “SK Tapa”, “Polva SEK/Hellus”, Lietuvas “225 Lithuania” un Latvijas “Ogres SC”, turpretī vīrieši ir ielozēti B grupā kopā ar Latvijas komandām “AVE Line”, “C.A.K. 45”, “Ogre” un “TEHS”.

Pirmajā dienā komandas aizvadīs apļa turnīru, bet svētdien izslēgšanas turnīrā labākie cīnīsies par “Nemo” kausu, bet neveiksminieki – par “Azarta” kausu. Sacensību rīkotāji ir parūpējušies arī par skatītājiem, pārtraukumos organizējot konkursus un atrakcijas.

Atšķirībā no parastā handbola pludmalē par atraktīvi gūtajiem vārtiem (vērtē tiesneši), tāpat, ja precīzs ir vārtsargs (spēlētāji mainās) vai viņš tiek pārspēts no soda metiena līnijas, komandas rezultātam tiek pieskaitīti divi punkti. Par pārējiem iemestajiem vārtiem piešķir vienu punktu. Laukuma izmēri ir mazāki, spēlētāju skaits sarucis līdz četriem, kā arī viens mačs ilgst tikai divreiz pa piecām minūtēm, no handbolistiem pieprasot maksimālu koncentrēšanos jau no paša spēles sākuma. Ja katrā puslaikā uzvaras tiek dalītas uz pusēm, tad mača iznākums atkarīgs no soda metienu izpildes.

25. NEMO pludmales handbola turnīra kalendārs.
4. jūlijs

10:35 LSPA (vīrieši) – TEHS (2. laukums)
11:45 Ogres SC – LSPA (sievietes) (1. laukums)
12:55 AVE Line – LSPA (vīrieši) (2. laukums)
13:30 LSPA (sievietes) – Polva SK/Hellus (1. laukums)
15:45 225 Lithuania – LSPA (sievietes) (2. laukums)
16:55 LSPA (vīrieši) – C.A.K. 45 (2. laukums)
18:05 Ogre – LSPA (vīrieši) (2. laukums)
19:15 LSPA (sievietes) – SK Tapa (2. laukums)
5. jūlijs
Izslēgšanas spēles no 9:25 līdz 14:25.

6 komentāri “Tiekamies Vaivaros

  1. C.A.K. 45-galvenie pretendenti uz izkļūšanu no grupas cīņā par Azarta kausu…paliek Tehs, AVE LINE, Ogre…veči turās…;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.