Jūrmalnieki kurina intrigu

Cīnamies

AB.LV Latvijas kausa izcīņas trešā posma pirmajā spēlē piedzīvojām zaudējumu Spuņņciemā, vietējiem “Jūrmalas sports” handbolistiem piekāpjoties ar 25:29 (12:15).

Jau spēles pašā sākumā pirksta savainojumu sadursmē ar pretspēlētāju atsvaidzināja mūsu saspēles vadītājs Kaspars Lisovskis, pievienojoties uz soliņa jau savainotajam Artim Kurmēna un pilnībā izjaucot komandas saspēli. Veiksmīgi jūrmalnieku vārtos darbojās Edgars Kukša, palīdzot puslaika vidū mājiniekiem pēc diviem Rolanda Ivanova trāpījumiem panākt +4 (7:3). Trīs minūšu laikā rezultātu tomēr izlīdzinājām (7:7), taču atlikušajās minūtēs atkal labāki bija jūrmalnieki, puslaiku noslēdzot ar +3 (15:12).

Uzreiz pēc pārtraukuma “Jūrmalas sports” handbolisti panāca sešus vārtu pārsvaru (18:12), kas to robežās turējās lielāko daļu puslaika. Pārāk daudz paļāvāmies uz individuālo spēlētāju meistarību, tomēr četras minūtes pirms beigām pēc Vitālija Borisenko metiena samazinājām mīnusus līdz diviem vārtiem (24:26). Mača izskaņā Trifanovs nerealizēja vēl vienu pendeli, ļaujot jūrmalniekiem iekrāt četru vārtu pārsvaru – 29:25.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Raimonds Trifanovs, kurš guva desmit vārtus, tomēr jāatzīmē, ka tikpat daudz metieni nesasniedza savu mērķi. Uzvarētājiem astoņus vārtus guva Edvīns Latkovskis, bet pa septiņiem Rolands Ivanovs un Kristaps Ence.

Četri vārti nav katastrofa. Atbildes spēlē 31. martā plkst. 19:45 jau mums varēs palīdzēt abi savainotie līderi Artis Kurmēns un Kaspars Lisovskis, mēģinot izraut uzvaru divu spēļu summā, lai iekļūtu kausa izcīņas pusfinālā. Svarīgāka spēle mūs sagaida tieši pēc nedēļas 26. martā, kad jau Latvijas virslīgas čempionāta ietvaros vēlreiz tiksimies ar “Jūrmalas sports”.

AB.LV Latvijas kausa izcīņa.
19. marts.
Jūrmalas sports – LSPA 29:25 (15:12)

Jūrmalas sports: E. Latkovskis 8/2, K. Ence 7, R. Ivanovs 7/1, Tukāns un R. Ence 3, R. Latkovskis 1. 7 m: 4/4, 2 brīdinājumi, 8 soda minūtes.
LSPA: Trifanovs 10, V. Borisenko 5/1, Rūtiņš 5, Veļikanovs 3, Lejnieks un Kangizers 1. 7 m: 3/1, 3 brīdinājumi, 4 soda minūtes.
Tiesneši: J. Sakss/A. Aņisimovs.

14 komentāri “Jūrmalnieki kurina intrigu

  1. WOW! Man liekas, ka Jūrmala vēl pakutinās nervus ne vienam vien…!

  2. Turpinam trenēties, rezultāti būs!!!! Labāk tagad, nekā sezona beigās!!! Un vel, viss joprojām ir mūsu rokās

  3. Sorry džeki, nepavilku, ceru, ka tā bija mana pēdējā spēle virslīgā:)
    Lai šī spēle paliek tikai manā atmiņā, jūs aizmirstat un domājat par nākamām!

  4. Likumsakarīgs zaudējums! Cik tad ilgi var balansēt uz naža asmens, spēlējot faktiski ar vienu sastāvu?! Protams, kamēr visi ierindā, tikmēr jau viss ir skaisti, taču tā tak nevarēja būt vienmēr… turklāt, ja iztrūkst uzreiz 3 pamatvīri, tad ko tur daudz gribēt… :@
    Piekrītu Normundam – labāk tagad, nekā kādā no izšķirošajām spēlēm. Jāārstējas, jātrenējas un viss būs…
    Kopumā var teikt, ka izteikta Kausa spēle – komanda, kas nomināli skaitās favorīts aizvada pirmo spēli izbraukumā, laukumā iziet experimentāls sastāvs, mājienieki spēlē organizētāk un ir vairāk motivēti… rezultāts arī likumsakarīgs! Gluži kā Eiropā! :D
    Domāju, ka mūs gaida ļoti interesanta un saspringta atbildes spēle!

  5. Aigar, šī pat nebija virslīgas spēle… ;) vēl jau viss tik priekšā! Tu mums esi vajadzīgs!
    Aicinu arī visus pārējos, kuri dažādu iemeslu dēļ pēdējā laikā nespēja sevi veltīt treniņprocesam un sacensībām, tomēr rast spēkus un laiku, lai Komanda godam varētu noslēgt šo sezonu! Mums tak ir uzdevumi! :)

  6. UN Sponsori pieprasa uzvaras!!!!!!! strādāiet un veiksmi mums visiem!!!!!!

  7. no 17 līdz 22 esmu Maskavā… diemžēl. Kluba vadība tika brīdināta vel Priekulē! Tagad vienīgi Lācis piedalijās visās spēlēs :)

    Ivar un tev vairs nav iespējas “nosačkot” ;)))))))))))))

  8. eheiiii,džeki,saņemās!!!!Ja Norčas nav,tak citi iekliedziet to pūsli vārtos!!!Jums JĀBŪT finālā!Aigar-nemet plinti krūmos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.