Identisks rezultāts

Artis Kurmēns

Uzvarot ar tādu pašu rezultātu, kā pirmajā spēlē Rīgā, – 46:21 (22:8), ar diviem punktiem kabatā atgriezāmies no Kokneses, kur Latvijas virslīgas čempionātā kārtējā spēlē pieveicām HK “S&A” handbolistus.

Spēles pirmās četras minūtes “S&A” guva divus vārtus (2:3), savukārt nākošo reizi Ivaru Lāci mājiniekiem (precīzs Andris Kļaviņš) izdevās pārspēt tikai 15. minūtē, kad jau rezultāta starpība bija graujoša (13:3). Puslaika otrajā pusē ar skaistiem vārtiem priecēt turpināja Artis Kurmēns un Raimonds Trifanovs, palielinot rezultāta starpību līdz 14 vārtiem (22:8).

Arī otrajā puslaikā turpinājās rezultatīva spēle. Daudz vārtus guvām ar ātro un pusātro uzbrukumu palīdzību. Puslaika vidū “S&A” rindās ar īsu intervālu nopelnīja divas sarkanās kartītes (nedēļas nogalē tiesneši parādījuši jau četras). Vispirms rupji noteikumus pārkāpa Andrejs Peško, bet pēc tam trešo divu minūšu sodu nopelnīja Andris Kļaviņš. Līdz ar to astoņas minūtes pirms beigām panācām jau 26 vārtu pārsvaru (41:15). Spēles izskaņā mājinieki vairākus vārtus guva ar ātrajos uzbrukumos, neļaujot palielināt rezultāta starpību – 46:21.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Raimonds Trifanovs, kurš guva 11 vārtus, savukārt deviņas reizes precīzs bija Skrīveru handbola skolas audzēknis Artis Kurmēns. Pretiniekiem piecus vārtus guva Einārs Kiršteins.

Nākošo spēli aizvadīsim jau ceturtdien 26. februārī, kad izbraukumā Igaunijā aizvadīsim Baltijas līgas spēli ar valsts čempioniem “Polva Serviti”.

Latvijas virslīgas čempionāts.
21. februāris.
HK S&A – LSPA 21:46 (8:22)

S&A: Kiršteins 5, Beinārs un Strazdiņš 4, Ulmis un Kļaviņš 2, Dumpis un Peško 1. 7 m: 0/0, 2 brīdinājumi, 14 soda minūtes, 2 sarkanās kartītes (Kļaviņš (3×2 min.) un Peško).
LSPA: Trifanovs 11, Kurmēns 9, Blome 8/2, Rūtiņš 7/1, Lisovskis 4, Melnalksnis 3, Lejnieks 2, V. Borisenko 2/2. 7 m: 7/7, 2 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
Tiesneši: I. Čerņavskis/M. Šakola

11 komentāri “Identisks rezultāts

  1. 2 punkti- tas ir labi! Bet kā darbojas tiesnieši… Labi tas točna nebija!!! :@

  2. Labi, ka vismaz vienam tiesnesim nav bail atklāti pajautāt! Jautājums tiesnešiem – kāda atšķirība ir starp puišu un meiteņu spēļu tiesāšanu??

  3. Tur jau ta lieta ka es nezinu ko vini vispar darija… :) No malas izskatijas itka vini atbrauca tiesat nevis handbolu, bet pieniemsim basketbolu :))

  4. Atbildu. Teorētiski atšķirība nekāda, jo handbola noteikumi ir vieni un tie paši. :)
    Bet varu ieteikt risinājumu. Lai pirms kādas nakamās spēles abas komandas sarunā savā starpā, ka ir gatavas nespēlēt “basketbolu” un paziņo par to tiesnešiem. Tad varēs gan zobus izsist, gan kaklus apgriezt, gan rokas izraut, gan acis izskrāpēt utt. Tad tas būs atļauts, un lai kāds pamēģina čīkstēt. Savādāk tādu “basketbola” ienīdēju un skaļu runātāju ir daudz, paši aizsardzībā grib kādam olas noraut, bet pēc tam uzbrukumā prasa 2 min pretiniekam par krekla pieturēšanu vai maigu apskaušanu.

    Un ja sarkanā kartiņa par rokas turēšanu vai raušanu ir “basketbols”, tad piedodiet.. Jūs laikam neesat īstajā sporta veidā.. Diemžēl vai par laimi!

  5. Un jautājums “zinātnei”: kas tad tādā gadījumā bija jādara?

  6. tiesneši malči. vinjiem latvijas handbola visgrūtāk klājas.. turaas!!

  7. Tiesneši mums jāmīl, jo viņi ir “deficīts”. Prieks, ka Ivars piedalās diskusijās kopā ar mums.

  8. Raiti, rītdien spēle pret Polvu.. domāju, ka vajadzētu informēt arī fanus par notiekošo.. un pastāstīt kā mums klājas.. :)

    Novēlu mūsu lazaretei ātrāku atveseļošanos! ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.