Otra augstskola sagrauta

Raimonds Trifanovs

Šodien ar sagrāvi atsākām Latvijas virslīgas čempionātu, otrā apļa pirmajā mačā ar 46:21 (22:10) sagraujot otro turnīra augstskolas komandu “RTU”. Rezultatīvākais mūsu komandā bija Raimonds Trifanovs, kurš guva 11 vārtus.

Visu maču aizvadījām augstā tempā, mēģinot gūt pēc iespējas vairāk vārtus. Jau spēles sākumā izvirzījāmies pārliecinošā vadībā – 7. minūtē 6:1. Līdz pirmā puslaika beigām rezultāta starpību palielinājām līdz 12 vārtiem (22:10), nākošās 30 minūtes atstājot tikai formalitāšu noskaidrošanai.

Tā arī notika. Pēc pārtraukuma rezultāta starpību dubultojām, noslēdzot maču ar +25 (46:21). Tā bija mūsu otrā spēle turnīrā, kas noslēdzās ar tādu rezultātu. Pirms tam identisks iznākums tika fiksēts arī cīņā ar HK “S&A” handbolistiem.

Bez Trifanova 11 vārtiem, pa deviņiem goliem guva Lauris Rūtiņš un Vitālijs Borisenko, savukārt septiņas (sešas mača pirmajās 16 minūtēs) reizes pretinieku vārtsargu pārspēja Guntars Lejnieks, bet 6/2 – Normunds Blome.

Nākošo spēli aizvadīsim pēc nepilnas nedēļas, kad NBS sporta zālē Rīgas derbija ietvaros piektdien 30. janvārī plkst. 19:00 tiksimies ar Latvijas čempioniem “ASK/AB.LV”.

Latvijas virslīgas čempionāts.
25. janvāris.
RTU – LSPA 21:46 (10:22)

RTU: Ūdris 6, Eglītis un Aiv. Strazds 4, Desmitnieks 3, Ain. Strazds, Eikens, R. Naglis un A. Strēlis 1. 7 m: 0/0, 2 brīdinājumi, 10 soda minūtes.
LSPA: Trifanovs 11, V. Borisenko un Rūtiņš 9, Lejnieks 7, N. Blome 6/2, Lisovskis 4. 7 m: 5/2, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
Tiesneši: E. Bogdanovs/I. Čerņavskis.

11 komentāri “Otra augstskola sagrauta

  1. Arvids laikam bij tas jocīgais fans, kurš vieZ pac sēdēja nomaļus un visu laiku pie sevīm k-ko komentēja… :D

  2. Spēlē gan nebiju,drošibas apsvērumu dēļ,bet dzirdēju ka esot bijusi tīri neko,ja neskaita to ka tepiķu unversitātes pārstāvji spēles vidū aiz savas nevarības sāka cirvīšus taisīt(raut no muguras)…..Nu un vel daži labi nesaprotami gudrā tiesneša lēmumi……

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.