Izturējām 18 minūtes

Uzvaras virziens
Trenera Andra Molotanova debijā, piedzīvojām kārtējo zaudējumu Baltijas līgā, ar 28:39 (13:20) izbraukumā piekāpjoties Somijas čempioniem „Riihimaen Cocks”.

Mača sākumā veiksmīgi darbojāmies uzbrukumā, bieži izmantojot līnijas spēlētāju Guntaru Lejnieku. Tiesa, bieži iekritām uz savām kļūdām, ļaujot mājiniekiem gūt vārtus ar ātro uzbrukumu palīdzību, taču, kamēr paši guvām vārtus, tikmēr spējām rezultātā turēt līdzi (18. minūtē 10:10).21. minūtē „Riihimaen Cocks” handbolisti pirmo reizi mačā panāca +3 (13:10). Šī iemesla dēļ Molotanovs pieprasīja minūtes pārtraukumu, taču pārrunātais nedeva augļus. Sniegums uzbrukumā un aizsardzībā bija pārāk bāls. Atlikušajās puslaika minūtēs guvām tikai trīs vārtus, noslēdzot ar -7 (13:20).

Pēc pārtraukuma spēles gaitu nemācējām lauzt. Puslaika vidū somi bija ieguvuši pat 16 vārtu pārsvaru (19:35), tomēr līdz mača beigām spējām rezultāta starpību nedaudz samazināt – 28:39.

„Tika mainīts spēles taktika gan aizsardzībā, gan uzbrukumā,” pēc mača atzina mūsu galvenais treneris Andris Molotanovs. „Priekš pirmās spēles un dažiem treniņiem šodien spēlē redzētais mani apmierināja. Mēs esam tikai kalna pakājē un lēnām virzīsimies uz virsotni – sezonas sākumā izvirzītajiem mērķiem.”

Neveiksmīgu maču aizvadīja abi vārtsargi Ivars Lācis un Raitis Puriņš, savukārt atzīstamu spēli demonstrēja Normunds Blome, Guntars Lejnieks un mača izskaņā arī Agnis Uzulnieks un Raimonds Trifanovs.

Nākošo spēli aizvadīsim jau sestdien 17. novembrī, kad Tallinā tiksimies ar „Chocolate Boys” handbolistiem, kas šodien ar 32:29 (18:17) pieveica Latvijas čempionus „ASK/AB.LV”.

Baltijas līga.
16. janvāris.
Riihimaen Cocks (Somija) – LSPA 39:28 (20:13)

LSPA: Lejnieks un Trifanovs 6, V. Borisenko 5/1, Blome 4, Lisovskis 3, Kurmēns 2, Uzulnieks un Rūtiņš 1. 7 m: 2/1, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.

8 komentāri “Izturējām 18 minūtes

  1. :D pat minutes skaiti :D :D :D :D :D :D :D sekundes ar pieraksti nakamreiz :D

  2. tu laikam nesaprati, ka neviens neko neskaita…

    Dobeles lapā arī varētu kaut ko ierakstīt. savādāk tur neviens ne skaita, ne raksta.

  3. nac un raksti!!!!!! tad nelien tur kur neraksta!! un beidz to handbolu spelet tev galigi nesanak!!!!!! un nesanaks tirinies ka punkis tik vien tur!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.