Ceturtā uzvara

Šodien NBS sporta zālē Latvijas virslīgas čempionātā izcīnījām ceturto uzvaru sešās spēlēs, ar 35:25 (19:12) pieveicot “RVR-Vangaži” handbolistus. Turpat rītdien plkst. 13:30 tiksimies ar SK “Latgols”.

Maču iesākām ar netradicionālu sākuma septītnieku – Lauris Rūtiņš, Artūrs Kangizers (aizsardzībās mainījās ar Arti Kurmēnu), Mārtiņš Kazinieks, Raimonds Trifanovs, Normunds Blome, Guntars Lejnieks un Ivars Lācis.

Ar veiksmīgām piespēlēm līnijā “RVR-Vanaži” handbolisti pēc nospēlētajām trīs minūtēm izvirzījās vadībā ar 3:1. Nākošajās četrās minūtēs gūstot četrus bezatbildes vārtus, jau izvirzījāmies vadībā – 5:3. Arī turpinājumā, realizējot vairākus pusātros un ātros uzbrukumus, audzējām rezultāta starpību, kas jau 18. minūtē sasniedza septiņus vārtus (14:7). Piecas minūtes pirms puslaika beigām panācām arī +9 (18:9), tomēr pēdējās minūtēs zaudējām divus vārtus 19:12.

Otrajā puslaikā spēlē mūsu komandā iesaistījās arī Kaspars Lisovskis, Vitālijs Borisenko, Elvijs Borodovskis, Intars Veļikanovs, Raitis Puriņš  un Andris Melnalksnis. Uzreiz pēc pārtraukuma viesiem rezultāta starpību izdevās samazināt līdz pieciem vārtiem (14:19). Tomēr “RVR-Vangaži” pretestība ātri vien tika apslāpēta, un līdz puslaika vidum mums izdevās panākt +10 (27:17). Labi viesu vārtos darbojās Jānis Piņķis, kas neļāva ievērojami palielināt mūsu pārsvaru. Trīs minūtes pirms beigām panācām arī +12 (35:23), tomēr beigās “RVR-Vangaži” izdevās rezultāta starpību nedaudz samazināt 35:25.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar sešiem gūtajiem vārtiem bija Raimonds Trifanovs, 5/3 vārtus guva Mārtiņš Kazinieks, bet četrus – Lauris Rūtiņš un Vitālijs Borisenko. Pretiniekiem pa septiņiem vārtiem guva Jānis Smagars un Edgars Jakubovskis.

Mūsu rītdienas pretinieki SK “Latgols” šodien ar 27:47 (13:23) piekāpās ilggadējiem Latvijas čempioniem “ASK/AB.LV”. Zaudētāju rindās 15 (!) vārtus guva 18 gadus vecais Austris Tuminskis.

Latvijas virslīgas čempionāts handbolā.
8. novembris.
LSPA – RVR-Vangaži 35:25 (19:12)

LSPA: Trifanovs 6, Kazinieks 5/3, Borisenko un Rūtiņš 4, Lisovskis, Kurmēns un Veļikanovs 3, Borodovskis un Kangizers 2, Lejnieks, Blome un Melnalksnis 1. 7 m: 5/3, 1 brīdinājums, 2 soda minūtes.
RVR-Vangaži: Jakubovskis 7, Smagars 7/3, Trojanovskis 5, Melderis, Reniņš, Bāliņš, Ozoliņš, Dumarāns un Art. Lazdiņš 1. 7 m: 4/3, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
Tiesneši: D. Kuļiničs/A. Radčenko

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.