Virslīgas starts

LSPA komanda

Sestdien ar spēlēm Rīgā un Dobelē sāksies Latvijas virslīgas čempionāts handbolā vīriešiem. Savu pirmo spēli mēs aizvadīsim svētdien, kad plkst. 11:30 NBS sporta zālē tiksimies ar RTU handbolistiem.

Jaunajā sezona varētu izvērsties sen neredzēti interesanta. Tam par iemeslu kalpo mūsu uzvara Rīgas čempionāta finālā pār ASK/AB.LV handbolistiem, sagādājot Andra Gulbja trenētajai komandai pirmo zaudējumu pret Latvijas klubiem pusotra gada laikā. Ilggadējie Latvijas čempioni ASK/AB.LV zaudējuši vairākus līderus, kamēr mēs esam ievērojami pastiprinājušies.

Galvenie favorīti uz godalgotajām vietām paliek tie paši, kas pēdējos divus gadus, – ASK/AB.LV, Dobeles Tenax un LSPA. No cīņas par labāko četrinieku izstājusies RVR-Vangaži (pirms tam K-Rauta) komanda, kas zaudējusi vairākus komandas pamatsastāva spēlētājus. Tikmēr ielauzties labāko trijniekā varētu arī SK Latgols un Jūrmalas sports komandas.

Virslīgā šogad startu uzsāks desmit komandas. Spēcīgāko sabiedrībai pievienojušās HK S&A un Stopiņu NHK komandas, kas kopā ar Ogres SC, RTU un RVR-Vangaži handbolistiem cīnīsies, lai nepaliktu pēdējie, kuriem ar pirmās līgas spēcīgāko komandu būs jāspēlē par palikšanu augstākajā līgā.

Pēc divu apļu turnīra astoņas labākās komandas iekļūs izslēgšanas kārtā. Pirmās divas vienības pa taisno iekļūs pusfinālā, trešā un ceturtā – ceturtdaļfinālā, bet 5. – 8. vieta – astotdaļfinālā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.