Uzsāks dāmas

LSPA sievietes

Pirmo maču Latvijas čempionātā sievietēm rītdien aizvadīs mūsu sieviešu komanda, kas plkst. 19:30 LSPA sporta zālē sacenstīsies ar Jēkabpils SC handbolistēm.

2007./2008. gada sezonā mūsu dāmas izcīnīja piekto vietu, savukārt jēkabpilietes finišēja sestās. Vasarā no Jēkabpils komandas tieši uz akadēmijas vienību pārgāja Egita Kiršteine un Arita Rakstiņa. Tāpat mūsu vienībai no Salaspils komandas pargāja Darja Guseva, Sabīne Gaidele un Agrita Nardiševa. Pēc vairāku gadu pārtaukuma handbolā un mūsu komandā atgriezusies Marina Ivanova, kura pirms tam pārstāvēja Olaines komandu.

Notika arī pretējs transfērs. Turpmāk pārstāvot Jēkabpils SC, pie mums vairs nespēlēs Zane Klauža, kā arī Dina Liepa, kura devusies dzīvot ārpus Latvijas. Vēl nav zināms, kad mūsu komandai varēs palīdzēt Inga Haļutina, jo veselības problēmu dēļ viņai uz visu sezonu ir aizliegts nodarboties ar sportu. Vienībai tas būs liels zaudējums, jo viņa ir pirmā sastāva līnijas spēlētāja. Atliek cerēt uz Egitu Kiršteini un Jeļenu Suhoročenkovu.

Arī turpmāk mūsu mājas lapā informēsim par sieviešu komandas panākumiem. Pārējās sadaļas (kalendārs, komanda) vēl ir tapšanas kārtībā.

4 komentāri “Uzsāks dāmas

  1. Lai veicas arī mūsu meitenēm-kopā jautrāk, ātrāk un arī labāk:) Raiti rīt spēlē- moška vari esportam bisku palīdzēt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.