Pirmais fināls

LSPA komanda

Šovakar NBS sporta zālē plkst. 19.45 sāksies Rīgas atklātā čempionāta fināls, kurā mēs spēlēsim ar pašreizējiem turnīra uzvarētājiem un Latvijas čempioniem, “ASK-AB.LV” handbolistiem.

Abas komandas visās trīs apakšgrupu spēlēs izcīnīja pārliecinošas uzvaras, ne mirkli neradot šaubas par fināla dalībniekiem. ASK handbolisti darbojās krietni produktīvāk, uzvarot ar kopējo rezultāta starpību +79, bet mums šis cipars ir nedaudz pieticīgāks +57.

Starpsezonas posmā komandas skārušas lielas izmaiņas. Spēcīgāka kļuvusi mūsu komanda, kurai pievienojušies Latvijas čempioni Raimonds Trifanovs un Elvijs Borodovskis, kuri to vien kāro, kā beidzot gāzt no troņa savu bijušo vienību. Mūs pametuši divi labās puses handbolisti – Kirils Meļņiks un Rolands Ivanovs, tomēr no “K-Rauta” komandas (tagad “RVR”) atnākuši Mārtiņš Kazinieks, Guntars Lejnieks, Ivars Lācis un Normunds Blome. Finālmačā piedalīsies visi labākie studentu spēki.

Sarukuši ir Andra Gulbja trenētās komandas “ASK-AB.LV” spēki. No vienības aizgājuši divi pamatsastāva spēlētāji Edgars Vadzītis un Ģirts Lilienfelds, bet šobrīd no ierindas uz ilgāku laiku ir izsists armjinieku punktu mašīna Aivis Jurdžs. Līdzvērtīgus aizstājējus trenerim komandai nav izdevies piesaistīt. Jaunieguvumam Kirilam Meļņikam, kurš iepriekš spēlēja mūsu komandā, nesen tika veikta ceļa operācija, kas viņam ļaus handbola laukumā atgriezties tikai pēc pusgada, savukārt Jānim Lībergam vēl daudz jāstrādā, lai sasniegtu Vadzīša līmeni.

Komandu līmeņi ir nedaudz izlīdzinājušies (ASK-AB.LV kļuvuši vājāki, LSPA stiprāki), solot šodien krietni interesantāku cīņu nekā iepriekšējā sezonā.

2 komentāri “Pirmais fināls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.