Atsāk arī dāmas

Kristīne

Pēc ilgāka spēļu pārtraukuma šonedēļ atsāks sezonu arī “LSPA” sieviešu komanda, kas otrdien 28. oktobrī plkst. 19.30 savā laukumā uzņems “Salaspils HK” komandu. Šī spēle būs principiāla trīs mūsu handbolistēm Sabīnei Gaidelei, Darjai Gusevai un Agritai Nardiševai, kuras pērn aizstāvēja Salaspils vienības krāsas.

Mūsu komandas galvenais uzdevums šajā spēlē ir sakārtot aizsardzību, kā arī samazināt kļūdas uzbrukumā, lai izcīnītu pārliecinošu uzvaru. Salaspils komandas spēki šogad ir krietni paplucināti. Vienību pametušas vairākas meistarīgas spēlētājas, turklāt turnīram pieteiktas tikai 12 spēlētājas.

Vēl joprojām mūsu komandā nevienu spēli šosezon nav aizvadījušas Inga Haļutina un Arita Rakstiņa. Visu nedēļu veselības problēmu dēļ netrenējās iepriekšējās spēles rezultatīvākā spēlētāja – Jeļena Suhoročenkova un vēl nav zināms, vai viņa palīdzēs arī šodien.

LSPA sieviešu komandas sastāvs:
Kristīne Klementjeva, Sabīne Gaidele, Jekaterina Strauta, Aleksandra Strauta, Jūlija Stanovova, Darja Guseva, Jeļena Suhoročenkova, Līga Eihvalde, Egita Kiršteine, Agrita Naridševa, Inga Repša, Dace Zīlīte.

2 komentāri “Atsāk arī dāmas

  1. Opā-šitais jau ir jautrāk! Meitenes tomēr vairāk priecē nekā neauglīgas diskusijas:)
    ps. prieks ka LSPA ir sava meiteņu komanda!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.