Vēl piecas dienas

Kaspars Lisovskis

Pirmo oficiālo spēli šogad un Rīgas atklātajā čempionātā aizvadīsim trešdien 10. septembrī, kad LSPA jaunajā sporta zālē plkst. 19:45 tiksimies ar “RTU-2” handbolistiem. Pērn starp rīdziniekiem izcīnījām trešo vietu.

Jaunajā sezonā nedaudz izmainījies turnīra formāts. Čempionātam drīkstēja pietikties ne tikai Rīgas komandas, bet arī citas, līdz ar to komandu skaits palielinājies līdz astoņām. Ne no Rīgas komandām sacensībās startēs arī “Stopiņu NHK” un “Jūrmalas sports” vienības.

Astoņas komandas ir sadalītas divās grupās, pa četrām komandām katrā. Mēs esam ielozēti B grupā kopā ar “RTU-2”, “Stopiņu NHK” un HK “RVR”. Pret “RVR” handbolistiem spēlēsim 17. septembrī LSPA zālē 19:45, bet ar Ulbrokas vienību spēlēsim izbraukumā 26. septembrī arī 19:45. Komandas uzdevums, protams, ir izcīnīt pirmo vietu, kas 1. oktobrī plkst. 19:45 NBS sporta zālē dos tiesības spēlēt finālā, kur būs jātiekas ar A grupas uzvarētāju, kas visticamāk būs vairākkārtējā Rīgas čempione, “ASK-AB.LV” komanda.

Vēl B grupā spēlēs “RTU-1”, “Jūrmalas sports” un “ASK/Jaunsargs” handbolisti. Pirmā spēles tiks aizvadīta jau šodien, kad NBS sporta zālē vietējā “ASK/Jaunsargs” uzņems jūrmalniekus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.