Cīņa par bronzu

Kaspars Lisovskis

Sestdien un svētdien aizvadīsim izšķirošās spēles par Latvijas virslīgas čempionāta bronzas medaļām, mazajā finālā sērijā līdz divām uzvarām otro gadu pēc kārtas tiekoties ar principiālajiem pretiniekiem, “K-Rauta” handbolistiem. Pirms gada mēs izcīnījām uzvaru ar 2:1.

Šogad ar “K-Rauta” handbolistiem esam tikušies piecas reizes. Sezonas sākumā piedzīvojām divus zaudējumus pārbaudes turnīrā Šauļos un Rīgas čempionātā, bet Latvijas meistarsacīkšu trīs spēlēs, mēs esam izcīnījuši divas minimālas uzvaras (28:27, 33:32).

Labu sniegumu pretinieku rindās abos pusfinālos demonstrēja Mārtiņš Kazinieks, kurš abās spēlēs kopā bija precīzs 24 reizes, sagādājot ne mazum problēmas ilggadējiem valsts čempioniem “ASK-AB.LV”. Trīs vietējā čempionāta spēlēs ar mūsu komandu Kazinieks guva 18 vārtus un noteikti sagādās galvassāpes arī nedēļas nogalē.

Mūsu komandā sastāva robu nav – treniņus ir atsācis Vitālijs Borisenko, kas izlaida iepriekšējās divas spēles. Arī pārējie spēlētāji ir gatavi parādīt labāko sniegumu. Līdz ar to mēģināsim atkārtot pirms gada parādīto sniegumu, trešo gadu pēc kārtas izcīnot bronzas medaļas. Spēļu laikus un datumus meklējiet kalendārā.

2 komentāri “Cīņa par bronzu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.