Priekšrocības Dobelē

Rolands Ivanovs

Šovakar AB.LV Latvijas kausa izcīņas pirmajā posmā ar 36:28 (17:14) LSPA sporta zālē pieveicām pagājušā gada finālistus Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks” handbolistus, iegūstot ievērojamas priekšrocības pēc nedēļas gaidāmajā atbildes spēlē Dobelē.

Mača sākumā abas komandas apmainījās ar vairākiem neprecīziem metieniem. Rezultātu atklāt izdevās mūsu komandas vārtsargam Raitim Puriņam, kurš ar metienu pāri visam laukumam trešajā minūtē pārspēja viesu vārtu vīru Daini Putru un izvirzīja savu komandu vadībā ar 1:0. Turpinājumā savam vārtsargam piebalsoja Kaspars Lisovskis un Artis Kurmēns, kamēr divus vārtus pēc kārtas pretinieku rindās guva Sergejs Kalniņš, septītajā minūtē uz tablo uzstādot rezultātu 3:2 par labu mums.

Turpinājumā jau veiksmīgāk darbojās viesi, 11. minūtē izvirzoties vadībā ar 5:4, bet 14. minūtē 7:6. Kā vēlāk izrādījās, tā bija pēdējā reize, kad “Tenax/Dzirnavnieks” handbolisti atradās vadībā. Mūsu labā trīs vārtus pēc kārtas guva Kirils Meļņiks, vienreiz precīzs bija Lauris Rūtiņš, atgūstot vadību (10:7). 21. minūtē mums jau +6, tomēr nesekmīgā spēle vairākumā (vai viesu sekmīgā spēle mazākumā) neļāva šādu rezultāta starpību saglabāt līdz puslaika beigām. Puslaika izskaņā Meļņiks vēl nerealizēja viņam uzticēto 7 metru soda metienu, ļaujot Aigaram Biseniekam un Sandrim Veršakova samazināt izrāvienu līdz trīs vārtiem – 17:14.

Otrajā puslaikā veiksmīgi spēlē iesaistījās mūsu vārtsargs Andris Molotanovs, pirmajā desmit minūtēs palīdzot savējiem atjaunot +6 (24:18). Vēl pēc 12 minūtēm mūsu pārsvars sasniedza septiņus vārtus (31:24), bet līdz mača beigām, daudzo 2 minūšu noraidījumu virpulī, palielinājās vēl pa vieniem vārtiem, iegūstot reālas iespējas uz uzvaru divu spēļu summā, lai nodrošinātu vietu kausa izcīņas finālturnīrā, kas 19. un 20. aprīlī norisināsies Olimpiskajā sporta centrā Rīgā.

Rezultatīvākais mūsu sastāvā ar 9/1 gūtajiem vārtiem bija Rolands Ivanovs, septiņus vārtus guva Kirils Meļņiks (no spēles izdarītie metieni 7/7). Pretiniekiem septiņus vārtus guva Sandris Veršakovs, bet sešus Aleksandrs Krastiņš.

Atbildes spēli aizvadīsim 26. martā Dobelē plkst. 19:00.

AB.LV Latvijas kausa izcīņa handbolā.
18. martā.
LSPA – Dobeles Tenax/Dzirnavnieks 36:28 (17:14)

LSPA: R. Ivanovs 9/1, Meļņiks 7, Lisovskis un Kurmēns 5, V. Borisenko 4, Melnalksnis 3, Rūtiņš 2, R. Puriņš 1. 7 m: 3/1, 3 brīdinājumi, 12 soda minūtes.
Tenax/Dzirnavnieks: S. Veršakovs 7, Krastiņš 6, R. Kozlovskis 5/1, Bisenieks 4, Kalniņš 3/1, Arājs 2, Apals 1. 7m: 4/2, 3 brīdinājumi, 14 soda minūtes.
Tiesneši: R. Līcis/Z. Stoļarovs.

23 komentāri “Priekšrocības Dobelē

  1. Kurmja vārti pirmajā puslaikā Putram gar ausi bija labie.. :D:D:D

  2. hk-lspa……….vieta kur iepazīties!
    pilns balkons ar skaistām meitenēm:)

  3. Njaa… man arī pus florbola (ja nekļūdos) komanda fanoja blakus :D:D:D

  4. Veči neatslābst un nesāk domāt ka pēc nedēljas Dobelē būs pastaiga!!!

  5. Apsveicu! Man jau liekas, ka varat gatavoties “Final four”! :)
    bļin, šogad tā arī ne reizi nesanāca uzspēlēt LSPA balkonam! :(

  6. Malači veči…..
    Raiti! Pārskati LČ turnīra tabulu un atrod kļūdu….

  7. Nu pasapņo pasapņo :) Dobele ar visām baltijas līgas komandām puiši spēlējuši līdzīgs ar līdzīgu takā izsecini pats :)

  8. Tas bij domāts dobeles halle ir spelējuši līdzigs ar līdzīgu :) tādeļ nedaudz padomājiet pirms runājiet kad esat baigie veči pirms otra spele nau sākusies!!

  9. Ok ok ….nekadu secinajumu ka saka slavenajs Vartusargs Ivars Lacis “Bumba ir Apalja”
    Liels paldies tev ari Ledus tēja ar shiem saviem tekstiem tu palidzi nomotivet komandu uz speli.

  10. ja vecais vienacainais Indiani nau gan pilns rublis tadiem ari pieder pasaule… :)

    Ta jau tev ar humor izjutu ir viss kartiba un dzive ari viss ok man prieks par tevi..

    Man patik pozitivi cilveki:)Ka Ahmed saka Silens i kill you:)

    Visspar izbaudi dziivi… aizej pasedi ari gimeni pedejo brivo dienu un tiekas treshdien…laukuma…

    Ja…man patik ka musu majas lapa tiek apmekleeta :)$$$$$

  11. es te bisku palasiju, bet ta arī nekur neatradu ka te kāds kautko teiktu ka lspa ir “baigie veči”, turklāt ir jāpiekrīt, ka dobele šosezon tiešām kā līdzīgs ar līdzīgu ir nospēlējušas ar BL vadošajām komandām, kas vienīgi norāda uz to, ka dobele nevar atļauties zaudēt šajā duelī ar ranga ziņā paigaidām zemāk esošo lspa.
    ps.tiešām prieks, ka dobeles atbalstītāji apmeklē lspa lapu-kopā jautrāk:)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.