Mūsējie Baltkrievijā

LSPA spēlētāji Latvijas U-20 izlasē

Ar mūsu komandas handbolistu piedalīšanos Baltkrievijā noslēdzies starptautiskais handbola turnīrs junioru izlasēm, kur Latvijas junioru izlase, kurā spēlē Gunārs Liepiņš, Artūrs Kangizers, Intars Veļikanovs, Raitis Puriņš, Artūrs Buračevskis un Kirils Meļņiks, piedzīvoja trīs zaudējumus un ierindojās ceturtajā vietā.

Pirmajā spēlē, kurā mūsējie ar 29:30 piekāpās baltkrieviem, Meļņiks guva 4/1 vārtus, Veļikanovs trīs, bet Kangizers bija precīzs vienu reizi. No vārtsargiem spēlē piedalījās Puriņš, kurš spēlēja pirmajā puslaikā, ielaižot 16 vārtus.

Mačā ar Krievijas izlasi (zaudējums ar 29:43 (15:22)) rezultatīvi bija jau pieminētie trīs handbolisti – Meļņiks bija spēles rezultatīvākais spēlētājs, gūstot 8/4 vārtus, Veļikanovs bija precīzs sešas reizes, bet Kangizers – divas. Krievijas spēlētāju izdarītos metienus pirmajā puslaikā centās atvairīt Raitis Puriņš, bet otrajā – Artūrs Buračevskis.

Noslēdzošajā spēlē ar ukraiņiem, kurā junioru izlase cieta minimālu zaudējumu ar 20:21, rezultatīvākais mūsu komandā bija Meļņiks, kurš guva 7/3 vārtus, bet divreiz bija precīzs Veļikanovs. Vārtus visu spēli sargāja Raitis Puriņš, atvairot divus 7 metru soda metienus.

Visās trīs spēlēs piedalījās arī Gunārs Liepiņš. Pret Baltkrievijas un Krievijas izlasēm viņš spēlēja aizsardzībā pirmo puslaiku, bet mačā ar Ukrainas junioriem epizodiski piedalījās arī uzbrukumā, savai komandai nopelnot divas “pendeles”. Jāatzīmē, ka Meļņiks realizēja visus astoņus viņam uzticētos 7 metru soda metienus.

Lieldienu brīvdienās Latvijas junioru izlase piedalīsies 2008. gada Eiropas junioru čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kur Serbijā sacentīsies ar Serbijas, Igaunijas un Nīderlandes vienaudžiem. Labākās divas komandas vasarā piedalīsies finālturnīrā, kas notiks Rumānijā.

8 komentāri “Mūsējie Baltkrievijā

  1. Madar ja nelaidiisi virs galvas un necelsi kreiso kaju gaissaa, tad juus to varat :))

  2. :D:D:D OK! Celšu labo kāju un laidīšu caur kājām :D pfu pfu pfu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.