Izmantot iespēju

Kaspars Lisovskis

Šovakar pulksten 19:00 Dobeles sporta hallē aizvadīsim AB.LV Latvijas kausa izcīņas trešā posma atbildes spēli, tiekoties ar vietējiem “Tenax/Dzirnavnieks” handbolistiem. Nedēļu atpakaļ pirmā tikšanās reize noslēdzās ar mūsu uzvaru – 36:28.

Lai arī pirmajā spēlē tika izcīnīta pārliecinoša uzvara, tomēr Dobelē arī astoņu vārtu pārsvaru noturēt nebūs vienkārši. Savās mājās “Tenax/Dzirnavnieks” līdzīgi spēlējuši ar vairākām Baltijas līgas vadošajām komandām. Viegli Latvijas čempionāta pirmajā aplī neklājās arī mums – Dobelē tika piedzīvots bezcerīgs zaudējums ar 25:41. Tiesa, otrajā aplī mēs pierādījām, ka spējam ar dobelniekiem cīnīties kā līdzīgs ar līdzīgu, pēc ilgāka pārtraukuma pieveicot vicečempionus ar 33:28.

Jāatzīmē, ka aptuveni divas nedēļas komanda nav trenējusies normālā treniņrežīmā, jo galvenais treneris Jānis Žīdens bija aizņemts darbā ar Latvijas junioru izlasi. Iespējams, ilgākā atpūta pirms saspringtā spēļu grafika nāks tikai par labu, tomēr smagi iepriekšējās dienās strādājuši junioru izlases spēlētāji – Liepiņš, Kangizers, Meļņiks, Veļikanovs un Puriņš.

Uzvarētājs divu spēļu summā iekļūs kausa izcīņas finālturnīrā, kas 19. un 20. aprīlī notiks Olimpiskajā sporta centrā Rīgā. Dalību tajā nodrošinājušas “RTU” un “ASK-AB.LV” vienības.

11 komentāri “Izmantot iespēju

  1. Raiti-Tu esi malacis, prieks kartru reizi atverot lapu ieraudzīt atjaunotu/jaunu informāciju!

  2. ev neapnik runat! kā būs tā būs!! Kas stiprāks tas uzvarēs !!!!!!!

  3. Karoče viss noskaidrojās !!!
    TENAX aizgāja uz pusfinālu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    Ne kas – varbūt nākamgad jums sanāks :D:D:D

  4. Raiti-slēdz pieeju dobelniekiem:))citādi mēs te tūlīt tā dabūsim:)pelnīti.
    Apsveicu TENAX.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.