Pieveikti arī “RTU”

Rolands Ivanovs

Vakar, iesvētot jaunās spēļu formas, izcīnījām jau otro uzvaru Latvijas handbola čempionātā, NBS sporta zālē ar 35:28 (20:11) pieveicot “RTU” studentus. Rezultatīvākais mūsu komandas spēlētājs bija Rolands Ivanovs (attēlā), kurš izdarīja astoņus precīzus metienus.

Maču iesākām nervozi, ļaujot “RTU” handbolistiem septītajā minūtē izvirzīties vadībā ar 4:3. Tomēr jau pēc piecām minūtēm, pateicoties Rolanda Ivanova, Vitālija Borisenko un Aigara Vingra gūtajiem vārtiem, mēs atkal pārņēmām vadības grožus – 6:4. Lai arī pēc mirkļa rezultāta starpība tika samazināta līdz minimumam, tomēr, mums gūstot četrus vārtus pēc kārtas, tā atkal tika palielināta (10:5). Tiesa, pretinieki vēl mēģināja cīnīties, taču, spoži aizvadot pēdējās desmit minūtes, kuras tika uzvarētas ar 9:3, jautājums par uzvarētāju šajā spēlē bija praktiski jau izšķirts. Pēc pirmā puslaika +9 (20:11).

Otro puslaiku nesanāca nospēlēt tā kā tas tika cerēts. Pēc nospēlētajām astoņām minūtēm otrajā puslaikā “RTU” handbolisti rezultāta starpību bija samazinājuši līdz sešiem vārtiem (16:22). Līdzīga rezultāta starpība turējās vēl aptuveni 15 minūtes, līdz pretinieki, gūstot piecus vārtus pēc kārtas, to bija samazinājuši vairs tikai līdz četriem vārtiem (31:27), tomēr spēles beigās, Rolandam Ivanovam, Vitālijam Borisenko un Gunāram Liepiņam gūstot svarīgus vārtus, tika izcīnīta otrā uzvara Latvijas čempionātā – 35:28.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar astoņiem gūtajiem vārtiem, kā jau tika minēts, bija Rolands Ivanovs, ar sešiem precīziem raidījumiem atzīmējās Vitālijs Borisenko, bet pieciem – Kaspars Lisovskis. Pretinieku rindās visprecīzākais, gūstot septiņus vārtus, bija Oļģerts Ūdris.

Nākošo Latvijas čempionātu spēle mēs aizvadīsim 28. oktobrī plkst. 14:00 LSPA sporta zālē, tiekoties ar ilggadējiem Latvijas čempioniem “ASK-AB.LV” handbolistiem.

Latvijas čempionāts handbolā.
20. oktobrī.
RTU – LSPA 28:35 (11:20)

RTU: Ūdris 7, Bilkštis 6/2, Akimovs 5/2, Matejs 4, Butans 3, Naglis 2, Vilsons 1. 2 brīdinājumi, 2 soda minūtes, 7m 5/4
LSPA: R.Ivanovs 8, V.Borisenko 6, Lisovskis 5, Vingris 4, Dembovskis 4, Meļņiks 3, Melnalksnis 2, Liepiņš 2, Veļikanovs 1. 2 brīdinājumi, 12 soda minūtes, 7m 0/0

2 komentāri “Pieveikti arī “RTU”

  1. Hellou kolēģi!Ievēroju,ka zem Latvijas čempionāta ir Rīgas čempja tabula ielikta.
    p.s. mūsu mājas lapā ir ielikta tiešsaiste uz jūsu mājas lapu….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.