Guntis Ciematnieks (Foto: Ritvars Raits)

Piedalīsimies turnīrā Dobelē

Nedēļas nogalē, gatavojoties jaunajai sezonai, “Celtnieks/LSPA” vīriešu komanda Dobelē piedalīsies starptautiskajā četru komandu turnīrā “K.Vītola piemiņas kauss”, kas notiks pirmo reizi.

To rīko Latvijas čempioni Dobeles “Tenax”, kuri bez mūsu komandas uzaicinājuši piedalīties ar valsts vicečempionus “HK Ogre” un Lietuvas spēcīgāko klubu Klaipēdas “Dragunas”.

Starpsezonā ogrēnieši pastiprinājās ar mūsu Arti Kurmēnu un Arti Laganovski, savukārt dobelniekiem pievienojās Toms Lielais un Elvijs Lazda. Mūsu “Celtnieks/LSPA” vienībai tās būs pirmās spēles jaunā galvenā trenera Arņa Butana vadībā.

29. augustā plkst. 19:30 mūsu handbolisti tiksies ar Dobeles “Tenax”, bet dienu vēlāk plkst. 10:00 spēlēsim ar “Dragunas”, plkst. 16:00 – ar “HK Ogre”. Jau septembrī piedalīsimies 2014. gada Rīgas atklātajā čempionātā, kā arī uzsāksim cīņu Latvijas Virslīgas čempionātā.

Pirmās spēles Baltijas handbola līgas Izaicinājuma kausā notiks oktobra sākumā. Tajā startēs arī šī turnīra dalībnieces Dobeles “Tenax” un Klaipēdas “Dragunas”.

K.Vītola piemiņas kauss, kalendārs
29.augusts
18.00 HK OGRE – DRAGUNAS
19.30 TENAX – CELTNIEKS/LSPA

30.augusts
10.00 DRAGUNAS – CELTNIEKS/LSPA
11.30 HK OGRE – TENAX
12:45 turnīra atklāšana
16.00 HK OGRE – CELTNIEKS/LSPA
17.30 TENAX – DRAGUNAS
19.00 turnīra noslēgums

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.