Artūrs Buračevskis (Foto: Helmuts Tihanovs)

Noslīdam uz LČ otro vietu

Latvijas Virslīgas čempionātā “Celtnieks/LSPA” šovakar piedzīvoja pirmo zaudējumu, savā laukumā ar 23:25 (11:12) atzīstot “HK Ogre” pārākumu. Zaudētie punkti ļāva līderpozīcijas pārņemt “Jūrmalas Sports” vienībai.

Mača sākumā izvirzījāmies vadībā ar 4:1, taču, gūstot četrus vārtus pēc kārtas, “HK Ogre” pārņēma vadību 5:4. Mūsējiem pēc Arta Kurmēna un Laura Eglīša metieniem izdevās panākt +1 (6:5), taču viesi veica vēl vienu izrāvienu, panākot 12:7.

Līdz pārtraukumam rezultāta starpību samazinājām līdz minimumam (11:12), bet otrajā puslaikā mūsu vārtos sekmīgi darbojās Artūrs Buračevskis un “Celtnieks/LSPA” ieguva jau četru vārtu pārsvaru (18:14). Pārsvaru nepratām saglabāt un Ogres handbolisti, spēlējot vairākumā, rezultātu izlīdzināja 19:19. Neizšķirts rezultāts bija arī nepilnas trīs minūtes pirms spēles beigām (23:23) un uzvaru “HK Ogre” nodrošināja Iļjas Želnas un Arnolda Straumes precīzie metieni – 25:23. Pārāk daudz paši neizmantojām savas iespējas uzbrukumā un pretinieki to izmantoja.

Mūsu komandā septiņas reizes atzīmējās Artis Kurmēns, četras – Artis Laganovskis un Žanis Malahovs. Uzvarētājiem 11 vārtus guva Arnolds Straume, bet septiņus – Arvis Laganovskis.

Nākamās spēles “Celtnieks/LSPA” aizvadīs tikai 9. un 10. novembrī, kad Baltijas līgā izbraukumā tiksimies ar Brestas “Meshkov” un Minskas SKA.

Sievietēm LSPA handbolistes ar 34:22 (17:11) savā laukumā pieveica Dobeles SS/REIR. Uzvarētājām pa septiņiem vārtiem guva Laura Krievāne un Līga Eihvalde, bet viešņām astoņas reizes izcēlās Laura Ņeverovska, sešas – Elīna Freiberga.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
26. oktobris.
LSPA – Dobeles SS/REIR 34:22 (17:11)
LSPA: Eihvalde un Krievāne 7, Gīzelere 6, Brikmane 4/1, Zaščerinska 3, Dīķe un Bornhaimere 2, Skābarde, Molotanova un Priedēna 1.
Dobeles SS/REIR: Ņeverovska 8/1, Freiberga 5, Veldze 3, Zinčenko un Dubrovska 2, Laizāne un Dumfa 1.
Celtnieks/LSPA – HK Ogre 23:25 (11:12)
Cetlnieks/LSPA: Kurmēns 7/1, Laganovskis un Malahovs 4, Blome 3, Eglītis un Lejnieks 2, Lielais 1.
Ogre: Straume 11/1, Laganovskis 7, Dravnieks 3, Želna un Pozņaks 2.

1 komentārs “Noslīdam uz LČ otro vietu

  1. Nesparotu ko domā treneris, ka uz soliņa sēž viens no perpektīvākajiem handbolistiem?!
    Tāpēc jau LSPA neiet, ka netiek izmantots vislabākais metējs.
    Tā turpināt un iespējams LSPA noslīdes vēl zemāk :(

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.