Pret Jūrmalu un Dobeli

Ar divām spēlēm šajā nedēļā uzsāksim startu Latvijas čempionātā – ceturtdien spēlēsim ar Jūrmalu, bet svētdien ar Dobeli.

Rītvakar plkst. 19:30 mums paredzēta spēle Spuņņciemā, bet svētdien savus sīvākos pretiniekus Dobeles “Tenax” uzņemsim ASK sporta zālē plkst. 16:20. Abi mūsu pretinieki jau aizvadīja savstarpējo spēli, kur spraigā mačā ar 23:20 uzvarēja dobelnieki.

Jāatzīmē, ka “Jūrmalas Sports” sastāvā pēc mācībām Vācijā atgriezies viens no līderiem Kristaps Ence.

Mūsu komanda joprojām cīnās ar daudziem savainojumiem, kuru dēļ nespēlēs Artis Kurmēns, Andis Ērmanis, Edgars Vimbulis un Mārtiņš Kazinieks. Neliels savainojums ir Marekam Černousovam, bet apslimuši ir vārtsargs Helmuts Tihanovs un komandas galvenais treneris Andris Molotanovs.

Tomēr ir arī pozitīva ziņa – ziemas pauzē uz mūsu komandu pārgājis Rihards Leja, kurš sezonu iesāka “RTU” vienībā. 19 gadus vecais dobelnieks mācās LSPA 1. kursā un deviņās spēlēs pirmajā sezonas pusē guvis 43 vārtus, kļūstot par savas komandas labāko vārtu guvēju, savukārt turnīrā par 20. rezultatīvāko. Par viņu vairāk mūsu komandā vārtus guvuši tikai Lauris Rūtiņš un Oskars Arājs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.