Guntars Lejnieks (Foto: GL Sports Photography)

Pusfinālā pret HK Ogre/Miandum

Nedēļas nogalē noskaidrojās, ka mūsu pretinieki SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas pusfinālā būs regulārā turnīra trešā spēcīgākā komanda “HK Ogre/Miandum”.

Ceturtdaļfinālā “HK Ogre/Miandum” divu spēļu summā ar 75:49 sakāva “HK Vaiņode”. Izbraukumā ogrēnieši uzvarēja ar 33:26, bet savā laukumā izcīnīja graujošu panākumu ar 42:23.

Pusfināla sērija ritēs līdz vienas komandas divām uzvarām. Pirmo cīņu mūsu vīri aizvadīs savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē 25. martā plkst. 15:00. Cīņu tiešraidē demonstrēsim arī mūsu Facebook lapā, to komentēs Anatolijs Kreipāns.

Aizvadītajās piecās savstarpējās spēlēs ar Ogri šajā sezonā neesam piedzīvojuši nevienu zaudējumu – divas cīņas beigušās neizšķirti (27:27, 32:32), bet trīs izcīnītas uzvaras 35:29, 30:24 un 29:26.

Otrajā pusfināla pārī regulārā turnīrā spēcīgākā komanda Dobeles “Tenax” tiksies ar “SK Latgols”, kas savā ceturtdaļfinālā pieveica ASK/LSPA handbolistus.

Aizvadītajā sezonā pusfinālā mūsu “Celtnieks” vīri ar 2-0 pārspēja “SK Latgols”, bet pēc tam finālsērijā ar 3-0 pieveica Dobeles “Tenax”.

Ieskaties (bezmakas piegāde):

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.