Foto: Ritvars Balceris

Pret Baltkrieviju un Ukrainu

Mūsu “Celtnieks” vīri aizvadīs pirmās spēles 2018. gadā, Baltijas handbola līgā savā laukumā Rīgā nedēļas nogalē tiekoties ar Minskas SKA un “ZTR Zaparozhye”. Maču ar Baltkrievijas vicečempioniem demonstrēsim tiešraidē Facebook.

Ar Minskas SKA spēlēsim O.Kalpaka RTDP sporta zālē 20. janvārī plkst. 17:00, bet dienu vēlāk turpat plkst. 14:00 uzņemsim “ZTR Zaparozhye”.

Sacentīsimies ar vīriem, kas ikdienā trenējas profesionālā rēžīmā. Pirmā apļa spēlē pret ZTR piedzīvojām zaudējumu ar 26:29 (10:17), bet pret Minskas SKA – 26:30 (14:17). Uzvaru pretinieki nodrošināja vien mača izskaņā.

Horvātijā notiekošā 2018. gada Eiropas čempionāta finālturnīra dēļ Minskas SKA komandai iztrūks vairāki pamatsastāva spēlētāji, kas nedaudz samazina baltkrievu komandas spēku. Mēs abās spēlēs būsim savā spēcīgākajā sastāvā.

Mūsu apakšgrupā pirmās trīs vietas ieņem “Polva Serviti”, Minskas SKA un “ZTR Zaparozhye”. Tām ar diviem punktiem kontā seko trīs komandas – “Celtnieks Rīga”, “HC Tallin” un Kauņas “Granitas”. Sliktākas gūto un zaudēto vārtu starpības dēļ turnīra tabulā atpaliekam no Tallinas komandas, ieņemot piekto vietu. Cīņa par pēdējo vietu izslēgšanas turnīrā būs sīva, tāpēc iespēja paņemt punktus no Minskas SKA būtu jāizmanto.

Pēdējo spēli aizvadījām pirms vairāk nekā mēneša – 13.decembrī. Tiesa, mūsu “Celtnieka” komandas vadītājs Normunds Blome norādījis, ka pauze komandai nākusi par labu: “Iepriekšējā gada beigās mums bija par daudz spēļu īsā laikā, tāpēc bija nepieciešama atpūta. Domāju, ka pauze un atpūta mums būs nākusi par labu”.

Abas divas komandas pērn cīnījās Baltijas līgas FINAL4. Ukrainas vicečempioni “ZTR Zaporozhye” finišēja otrajā vietā, bet Baltkrievijas otrais spēcīgākais klubs Minskas SKA – trešajā.

Video tiešraide mačam ar Minskas SKA:

http://www.baltichandball.net/

Ieskaties:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.